Çözüldü 16.000TL Bütçe Sistem Öneri! (10 Ağustos 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
cok tesekkür ederim bunu da listeme aldim tek tereddut ettigim nokta intel islemci
Tereddüt etmenize gerek yok , 5600 ile arasında pek fark yok o işlemcinin. Alabilirsiniz güzel işlemci. Sıkıntısı olmaz.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Hocam son tarih ayın 12 si şuan farkettim siparişin gelmesi bile rahat o tarihi bulabilir hemen alınmayacaksa aman dikkat edin.
Zor 2 gün içerisinde gelmesi gerekiyor bugünü geç 1 gün kalıyor 19kya kitlenirse sistem baya kötü olur riske atmaya gerek yok.

KS

foolish4

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam son tarih ayın 12 si şuan farkettim siparişin gelmesi bile rahat o tarihi bulabilir hemen alınmayacaksa aman dikkat edin.
yarına kadar karar vericem sanirim, yarin siparis etsem ama kasa 12sinden gec gelse bu sefer kabul olmuyor mu

KS

foolish4

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam RX 6700 XT ve R5 5600 lü sistemi alın.
büyük ihtimalle öyle yapacağım yine de arastiriyorum hala, mesela buraya yazmasam gidip rx6600 r5 5600x li pcyi alicaktim ama cok daha iyisini buldum gerek kasanin paneli gerek ekran karti olarak

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
büyük ihtimalle öyle yapacağım yine de arastiriyorum hala, mesela buraya yazmasam gidip rx6600 r5 5600x li pcyi alicaktim ama cok daha iyisini buldum gerek kasanin paneli gerek ekran karti olarak
Araştırmakta fayda var fakat araştırırken elinizdekini kaçırmayın.Şimdiden H.O

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
yarına kadar karar vericem sanirim, yarin siparis etsem ama kasa 12sinden gec gelse bu sefer kabul olmuyor mu
12 si kabul olur ama sipariş bir gün bile gecikirse siz o seri numarasıni alana kadar vakit geçer, bu konularda ben biraz sapığım gaming gen.tr ye ulaşırdim ama dediğim gibi düz sipariş verirseniz sıkıntı

KS

foolish4

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
12 si kabul olur ama sipariş bir gün bile gecikirse siz o seri numarasıni alana kadar vakit geçer, bu konularda ben biraz sapığım gaming gen.tr ye ulaşırdim ama dediğim gibi düz sipariş verirseniz sıkıntı
hic risk almayayım diyorum ya sağolasın, farkları islemci ve gaming gendeki asus tuf kaliteli hepsi, ama iste bu cashback olayında risk almak istemedim

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
hic risk almayayım diyorum ya sağolasın, farkları islemci ve gaming gendeki asus tuf kaliteli hepsi, ama iste bu cashback olayında risk almak istemedim
İçinize hangisi sinerse onu alın hocam. Bizim yüzümüzden 2k zarara girmeyin.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam Uğur hocam sayesinde farkettim eğer ayın 12 sinde fatura kesilirse cashback için katılım oluyormuş, eğer hala isteginiz varsa yarın için gaming gen tr ile bir konuşmayı deneyin derim kusura bakmayın eksik yönlendirmis gibi olduk ama 2 k zarar etme ihtimalini görünce çekindik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri