RE: Cvp: 16bine alınır mı?
Hocam merhaba ,yayınladığınız sistemi aldım , r5600x ve b550 s2h yapıp .Şunu sormak istiyorum 1700 tl daha verip msı b550 tomahawk yapsam ne kadar mantıklı ,bana artısı ne olur ?ve ram i 200 tl verip spectrix d50 3600 cl 18 yerine corsair 3600 cl16 black lpx yapsam ?
OceanLaB' Alıntı:theory of a dead man' Alıntı:Hocam merhabalar son topladığınız sistem videosu sayesinde tanıdım burayı. Çok güzel fırsatlar oluşturmuşsunuz çok teşekkürler.
Elimde çok severek topladığım kasa mevcut. Sormak istediğim hazır sistemler yanında İşlemci + anakart + ekran kartı üçlüsü için avantajlı üçlü kombo fırsatlar yapılamaz mı? Elimde bir çok donanım mevcutken extradan komple bir sistem almak benim için bir nevi israf gibi oluyor. Ayrıca masaüstü sistemleri komple satmak da çok zor parça parça satmak zorunda kalıyorsunuz malum ağırlıklardan dolayı.
Hocam maalesef o söylediğinizi yapamıyoruz. Sebebi şu; sistemlere birden fazla marka fiyatları indirebilmek için "marketing" desteği sağlıyor. Bu destekler olmadığında veya daha çok olduğunda seyir değişiyor.
Şimdi RAM, SSD, Güç Kaynağı, Kasa ve Soğutma firmalarını çıkarttığınızda otomatik olarak 5 markadan destek alamıyorsunuz. O yüzden firmalar da bu tarz bir yaklaşımı çok istemiyorlar.
Hocam merhaba ,yayınladığınız sistemi aldım , r5600x ve b550 s2h yapıp .Şunu sormak istiyorum 1700 tl daha verip msı b550 tomahawk yapsam ne kadar mantıklı ,bana artısı ne olur ?ve ram i 200 tl verip spectrix d50 3600 cl 18 yerine corsair 3600 cl16 black lpx yapsam ?