16-17 k bütçeli gaming laptop

Lastpunch

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Arkadaşlar 16 17 k kadar butcem var oyun amacli alıyorum uzun süreli kullanmak istiyorum bir daha alma şansım olmaz yüksek ihtimalle

İndirimle 17 k oluyor alınır mı

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Boşverin monsteri , öneri yaparım.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
KS

Lastpunch

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Alınır hocam , alın geçin bence . Bu fiyata en fazla 3050ti var zaten mesela şunu önereyim ; https://ty.gl/zggvs7eskv
Bununda ssd si 256.

Ben önerdiğinizi alırdım.

Bunu aldim 15 k ya iyi mi ettim acaba gigabyte markasına güvendim birde diğerlerine göre daha f/p durdu soğutucu alicam birde altina sogutma sıkıntısı varsada biraz rahatlar bence

ozgurefekoca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22

Bunu aldim 15 k ya iyi mi ettim acaba gigabyte markasına güvendim birde diğerlerine göre daha f/p durdu soğutucu alicam birde altina sogutma sıkıntısı varsada biraz rahatlar bence
hocam rtx 3050 Laptop Versiyon 1650ye eşit

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Çok iyi seçim olmuş. Özellik bakımından çok güzel f/p görünüyor. Ürün teslim edildiğinde ufak bir ön inceleme yazabilir misiniz buraya ?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

Kötü etmediniz hocam güzel . Hayırlı olsun :).

KS

Lastpunch

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Bilip bilmeden konuşuyorlar hocam. Kulak asmayın.

2 kat fazla fps veriyor 3050.
Hocam ben zaten böyle deli dehşet fps alım her şeyi ultrada oynamayi planlamiyorum mediumda falan kasmadan oynasam yeter çok zorlamam zaten ben dikkatli kullanıyorum telefonumu vesiare

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam ben zaten böyle deli dehşet fps alım her şeyi ultrada oynamayi planlamiyorum mediumda falan kasmadan oynasam yeter çok zorlamam zaten ben dikkatli kullanıyorum telefonumu vesiare
Aldığınız işinizi görür.

syberias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40

cihaz güzel bu arada kasa kalitesi şık ve iyi duruyor işlemci bakımından intel core i5-11400H gayet performanslı ve güçlü bir işlemci mobil segmentte

KS

Lastpunch

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Arkadaşlar bir şey sorucam laptop fredos olarak gelicek ya benim elimde başka pc vesaire yok telefondan flasha windows yazdırabilir miyim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri