16 yerine 8 GB ram ile işlemciyi yüksek tutmalı mıyım?

gxc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba x470 gaming pro ve msi  1070 ti ekran kartım bulunmakta 16 gb ram alırsam 2600x almak zorundayım 8GB RAM en erken 6 en geç 1 yıl boyunca idare eder mi? Eğer ederse 2700x seçeceğim.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Tabiki idare edicektir şuanda piyasadaki çoğu oyuncu 8 gb ramle oynamakta elinize bir miktar para geçtikten sonra sisteminize ram ekleyebilirsiniz

KS

gxc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eğer sorun yaşarsam vs. hepsiburada'nın iade sisteminden kolayca faydalanabilir miyim? Yoksa zor mu o tarz iade işlemleri?

Birde ekran kartımdan garanti belgesi kağıdı çıkmadı anakarttan çıktı. Sorun olur mu kullanılmış kart mı bu şimdi?

Godlike Gamer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
gxc' Alıntı:
Eğer sorun yaşarsam vs. hepsiburada'nın iade sisteminden kolayca faydalanabilir miyim? Yoksa zor mu o tarz iade işlemleri?

Birde ekran kartımdan garanti belgesi kağıdı çıkmadı anakarttan çıktı. Sorun olur mu kullanılmış kart mı bu şimdi?

Hepsiburada'da sadece ürün elinize geçtikten 2 hafta sonraya kadar iade edebilirsiniz. Ekran kartının içinden mutlaka çıkmıştır kullanma klavuzunun arkasına falan iyi bakın zira bende anakarttan çıkmadı diye yakınırken zar zor bulmuştum

KS

gxc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Godlike Gamer' Alıntı:
gxc' Alıntı:

Hepsiburada'da sadece ürün elinize geçtikten 2 hafta sonraya kadar iade edebilirsiniz. Ekran kartının içinden mutlaka çıkmıştır kullanma klavuzunun arkasına falan iyi bakın zira bende anakarttan çıkmadı diye yakınırken zar zor bulmuştum

Kutular ilk geldiğinde hasar var mı diye kontrol ettim. Sonra bantladım. Dün aklıma geldi tekrar açtım ve anakartın garantisini gördüm ama ekran kartının bulamadım. Başka bir inceleme videosunda siyah kutudaki zarftan çıkıyor ama bende gerçekten çıkmadı kutuyada baktım zarfada baktım kartın altınada baktım ama çıkmadı. Sitede faturası var ne yapacağım bilmiyorum şu an ürünü indirimli aldım iade edersem pahalı fiyattan satarlarsa ne yapacağım?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri