bu bütçe kriterlerinde en iyi kulaklığı arıyorum yardımcı olur musunuz
razer ya da asus h7 core iyi mi peki önerdiğin kulaklıktan iyi misharkoon b2
V2x razerrazer ya da asus h7 core iyi mi peki önerdiğin kulaklıktan iyi mi
kafa yapım büyük sıkar mı ya da ağrıtır mı belli bir süreden sonra
sharkoon b2 dan iyi mi onu soruyorum kanka o razere kötü diyenlerde oluyor ben anlamıyorum ki insanlar çok garip yanıtlar veriyorV2x razer
V2x 18khz-28khz ve daha hafif o yüzden v2x alsharkoon b2 dan iyi mi onu soruyorum kanka o razere kötü diyenlerde oluyor ben anlamıyorum ki insanlar çok garip yanıtlar veriyor
sabah konuşmuştuk biliyorsun bütçeyi yükselttim gerçekten sana samimiyetle cevap vermeni istiyorumV2x 18khz-28khz ve daha hafif o yüzden v2x al
ve nereden sipariş edeyimV2x 18khz-28khz ve daha hafif o yüzden v2x al
Bence yaşamazsın yinede amazondan al rahatsız olursan direk iadesabah konuşmuştuk biliyorsun bütçeyi yükselttim gerçekten sana samimiyetle cevap vermeni istiyorum
bir problem yaşar mıyım kafa yapım büyük bunu zaten söyledim her hangi bir sorunla karşılaşır mıyım onu soruyorum sadece
steel series 1 alacağımBence yaşamazsın yinede amazondan al rahatsız olursan direk iade
sharkoon b2 kullandım. daha once ayni markalarin farkli model kulakliklarini kullandim (asus tuf h5 lite ve razer barracuda x) sharkoon b2 bunlardan daha iyi bir deneyim sundu.razer ya da asus h7 core iyi mi peki önerdiğin kulaklıktan iyi mi
kafa yapım büyük sıkar mı ya da ağrıtır mı belli bir süreden sonra