Öneri 1600Tl Klavye Kulaklık Önerisi (Mayıs 2023)

aurexfps

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar 1600 tl bütçem var 800 tl klavye 800tl kulaklık alıcam önerilerinizi bekliyorum

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
arkadaşlar 1600 tl bütçem var 800 tl klavye 800tl kulaklık alıcam önerilerinizi bekliyorum
Indirimde gamepower fujin ve redragon k580 vata almani tavsiye edrrim kullaniyorum ve membunum ama klavyr blue switch c9k ses ciksrio

KS

aurexfps

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Numpadsiz klavye sorun olmayacaksa yukarıdaki ürünü tercih edebilirsiniz.
bütçemi biraz aşıyor bi tık daha uygun bişey bakabilirmiyiz

Indirimde gamepower fujin ve redragon k580 vata almani tavsiye edrrim kullaniyorum ve membunum ama klavyr blue switch c9k ses ciksrio
hocam başka öneriniz varmı ?

Hocam bütçemi bi tık aşıyor kargo felan derken 1000 tl oluyor bana 850 tl lazım en fazla başka öneriniz var mı

Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
bütçemi biraz aşıyor bi tık daha uygun bişey bakabilirmiyiz

hocam başka öneriniz varmı ?

Hocam bütçemi bi tık aşıyor kargo felan derken 1000 tl oluyor bana 850 tl lazım en fazla başka öneriniz var mı
Hocam 1000tl klavye 500 tl kulaklık bütçe aşmıyor

KS

aurexfps

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam klavye iyidir dimi kulaklıkta almayı düşünüyorumda xpg daha önce ram markası olarak biliyorum ama bide klavyede geçikme olur mu valorant felan oynuyorum bu tarz klavyelerde geçikme olucak diye korkuyorum ama

çünkü bugün sipariş vericem doğum günüm dün idi dün seçemediğim için bugün seçip sipariş vermem lazım seçimler önce

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam klavye iyidir dimi kulaklıkta almayı düşünüyorumda xpg daha önce ram markası olarak biliyorum ama bide klavyede geçikme olur mu valorant felan oynuyorum bu tarz klavyelerde geçikme olucak diye korkuyorum ama

çünkü bugün sipariş vericem doğum günüm dün idi dün seçemediğim için bugün seçip sipariş vermem lazım seçimler önce
Klavyede gecikme olmaz hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri