165 HZ Monitör

Demir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayar alacağım için monitör bakıyordum.
Hepsiburada'da Bir Monitör Buldum 165 HZ Acer KG241QS 23.6"
Fiyatı 1389  TL Çok İyi gibi durdu bana sizce Alınır mı güvenilir midir?

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ürün TN panel.Ben size IPS veya VA panel almanızı öneririm.Son bütçeniz nedir önerei yapalım.

KS

Demir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Ürün TN panel.Ben size IPS veya VA panel almanızı öneririm.Son bütçeniz nedir önerei yapalım.
TN Panel Olması Benim İçin Sıkıntı Değil 
Burada Açmış olduğum başka bir konuda bana monitör önerilmişti zaten ancak bunu görünce 2x8 GB ram almak yerine 1x8 alıp artan parayı monitör için ayırdığım bütçeye ekleyip sonradan tekrar Ram alırım diye düşündüm.
Bütçe olarak bu monitör tam sınırda benim için
Genel olarak csgo lol gibi oyunlar oynadığım için çok mantıklı geldi sizce Alınır mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yazmış olduğunuz iyi ama daha iyisi var azıcık daha çıkarsanız diye önerdim bu ürünü. Bütçeniz çıkmıyorsa bulduğunuz ürünü alabilirsinz. 144Hz çok iyi ürünler var aslında bütçenize ama 165Hz olsun diyorsanız ille bütçenize en uygun ürünü bulmuşsunuz zaten.

KS

Demir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Yazmış olduğunuz iyi ama daha iyisi var azıcık daha çıkarsanız diye önerdim bu ürünü. Bütçeniz çıkmıyorsa bulduğunuz ürünü alabilirsinz. 144Hz çok iyi ürünler var aslında bütçenize ama 165Hz olsun diyorsanız ille bütçenize en uygun ürünü bulmuşsunuz zaten.
İllaha 165 Hz olmak Zorunda Değil Eğer 144 HZ Daha Uygun Bir Monitör Varsa önerebilir misiniz?

Demir' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
İllaha 165 Hz olmak Zorunda Değil Eğer 144 HZ Daha Uygun Bir Monitör Varsa önerebilir misiniz?
Birde Şunu Sormak İstiyorum Daha Önce Hiç Hepsiburada'dan Böyle Bir Alışveriş Yapmadım Güvenilir midir bir sıkıntı çıkar mı yorumlarının çoğunluğu 5 yıldız ama yine de tereddüt ettim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Daha uygun değil de daha iyi kalitede ürün vardı önereceğim ama fiyatı artmış HP 24X önerecektim 1400 TL idi geçen hafta ama şuan 1700 TL olmuş. Siz bulduğunuz Acer KG241QS UM.UX1EE.S01 165Hz 1ms TN panel ürünü alın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri