1650TL Krampon önerisi (suni çim)

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Zoom Vapor 15 Academy Fg Mg Erkek Futbol Ayakkabı bunu alacağım

1.649, 90 TL sizce değer mi önceden Nike Phantom G2 mavi olanından çoraplısından alacaktım sağ kanat oyuncusuyum hızlı ve çabuk oyuncuyum tükendiği için Phantom alamadım Zoom Vapor nasıl iyi midir? Sizce bana göre mi?

Bütçem 1650 başka da çıkamam.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
instagramda krampon x ve mrc krampona bakabilirsiniz bence
Orjinal almak istiyorum, hem garantisi var hemde patladığı zaman değişim yapıyorlar ya, çakma almak istemiyorum çakmalarda 1200-1300 oldu 1100 de var 500-600 koyarım orjinal mağazadan alırım sizce daha mantıklı değil midir? hem patlamaya karşı bir şey olduğu zaman inceleyip değişim yapıyorlarmış nike mağaza çalışanı öyle dedi.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Orjinal almak istiyorum, hem garantisi var hemde patladığı zaman değişim yapıyorlar ya, çakma almak istemiyorum çakmalarda 1200-1300 oldu 1100 de var 500-600 koyarım orjinal mağazadan alırım sizce daha mantıklı değil midir? hem patlamaya karşı bir şey olduğu zaman inceleyip değişim yapıyorlarmış nike mağaza çalışanı öyle dedi.
zoom serisi güzel piyasaya yeni çıktı çok tutuldu çok güzel alabilsiniz

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
2 ay önce 170₺ ye almıştım. Kramponlar hakkında gram bilgim yoktu. Aslında aradaki fark ne bilmiyorum.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
2 ay önce 170₺ ye almıştım. Kramponlar hakkında gram bilgim yoktu. Aslında aradaki fark ne bilmiyorum.
170 lira mi anlamadım nasıl aldınız o kadar, galiba yazım yanlışı yaptınız :D

Aradaki farklar örnek vereyim Nike Mercurial SuperFly kanat oyuncuları için santraforlar için çabuk ve hızlı oyuncular içindir, ben onu aldım 1500 liraya sattım 800 liraya, zararım oldu biraz çünkü ayağıma olmamıştı arka topuk kısmımı kanatıyordu hep, şimdi bundan alıcam çabuk ve hızlı oyuncu olduğum için sordum. Ve o fiyata almanız imkansız.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
170 lira mi anlamadım nasıl aldınız o kadar, galiba yazım yanlışı yaptınız :D

Aradaki farklar örnek vereyim Nike Mercurial SuperFly kanat oyuncuları için santraforlar için çabuk ve hızlı oyuncular içindir, ben onu aldım 1500 liraya sattım 800 liraya, zararım oldu biraz çünkü ayağıma olmamıştı arka topuk kısmımı kanatıyordu hep, şimdi bundan alıcam çabuk ve hızlı oyuncu olduğum için sordum. Ve o fiyata almanız imkansız.
Aldım ve kullanıyorum arada bir ayak içimi acıtıyor ağrıtıyor antrenmanda veya antrenmandan sonra. Ama giyilmez değil idare ediyor. Büyük sağa geçicem yakında o zaman yenisini alıcam. 3-5 ay daha kullanırım diye düşünüyorum.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Aldım ve kullanıyorum arada bir ayak içimi acıtıyor ağrıtıyor antrenmanda veya antrenmandan sonra. Ama giyilmez değil idare ediyor. Büyük sağa geçicem yakında o zaman yenisini alıcam. 3-5 ay daha kullanırım diye düşünüyorum.
O zaman 2 el almışsınız 170 türk lirasına öyle bir krampon almak çok zor, hayırlı olsun alacağım bende.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
O zaman 2 el almışsınız 170 türk lirasına öyle bir krampon almak çok zor, hayırlı olsun alacağım bende.
Mağazadan 0 aldım hocam. Sizin krampon anlayışınız nedir bilmem ama zaten aldığım şey kaliteli vs değil. 200₺ civarı bir sürü krampon var. Her fiyata var yani. Şuan beni idare ediyor.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
sen zannettin nike zoom aldı sandın heralde 170 tlye :)
arkadaş idarelik markasız birşey almış siz yanlış anladınız heralde
Bunu anlamıştır diye düşünmüştüm :D. Evet idarelik, şuan ciddi bir şey yok ortada 2 ay oldu zaten yeni başladım. Bir şeyler olursa kaliteli bir şey alırım tabiki.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Bunu anlamıştır diye düşünmüştüm :D. Evet idarelik, şuan ciddi bir şey yok ortada 2 ay oldu zaten yeni başladım. Bir şeyler olursa kaliteli bir şey alırım tabiki.
Evet dostum ben zoom aldın sandım :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri