- Tepki
- 28
iade hakkın vardır 1 gğnlükmuşSizce olur mu
Yok ekrankarti
Trendyol satıcı hayatbilgisayar
Ama onlar kabul etmeyince saldım alalı 2 hafta geçti thh kabul eder mi
iade hakkın vardır 1 gğnlükmuşSizce olur mu
Yok ekrankarti
Trendyol satıcı hayatbilgisayar
Ama onlar kabul etmeyince saldım alalı 2 hafta geçti thh kabul eder mi
Ne 1 günlükiade hakkın vardır 1 gğnlükmuş
he alalı 2 hafta geçmişNe 1 günlük
Geçmiş olsun hocam. Ayrıca Amd ısınıyor demek çok fazla önyargıyla yaklaşmak demek. İyi modelleri alırsan kart buz gibi çalışır.İade yokkkk
İçtim bile
Ama ben AMD ekran kartlarını sevmoyrum ya ısı sorunu var
Ama 1 günlükkende söyledim yok dedilerhe alalı 2 hafta geçmiş
sapphire marka alırsan tabi ısınırGeçmiş olsun hocam. Ayrıca Amd ısınıyor demek çok fazla önyargıyla yaklaşmak demek. İyi modelleri alırsan kart buz gibi çalışır.
Hayir her turlu almak zorunda thh basvur 2 hafta gecmediyseAma 1 günlükkende söyledim yok dediler
Hocam anlatamıyorum galiba geldiği gün söyledik yok dediler saldık tam 2 hafta falan oldu ama 1 günlükken yok dedilerHayir her turlu almak zorunda thh basvur 2 hafta gecmediyse
Diyemezler iste ara hakkiniHocam anlatamıyorum galiba geldiği gün söyledik yok dediler saldık tam 2 hafta falan oldu ama 1 günlükken yok dediler
Sanırım sapphire ın nitro+ serisi kartları da çok ısınmıyor, soğutması iyi yani.sapphire marka alırsan tabi ısınır
Hocam 1 günlükken hayır dediklerinde thh ye başvursaydın olurdu.Hocam anlatamıyorum galiba geldiği gün söyledik yok dediler saldık tam 2 hafta falan oldu ama 1 günlükken yok dediler
Ya uğrasamıycan valla gerek yok çalışıyorum gidip kendi işlemcimi satıp 5500 Alcan zaten sadece balo cs giriyorum yeter genelde ilgilendiğiniz icic çok çok tesekkürlerDiyemezler iste ara hakkini
Boyle yapman dogru gelmiyor bana ama neyse karar seninYa uğrasamıycan valla gerek yok çalışıyorum gidip kendi işlemcimi satıp 5500 Alcan zaten sadece balo cs giriyorum yeter genelde ilgilendiğiniz icic çok çok tesekkürler
Kaç FPS alırım 5500 leBoyle yapman dogru gelmiyor bana ama neyse karar senin
Kaç FPS alırım 5500 leBoyle yapman dogru gelmiyor bana ama neyse karar senin
200 flnKaç FPS alırım 5500 le
6600le kaç alirim200 fln
Valoya katkisi olmaz6600le kaç alirim
Ben 6600 i5 11400f ile yoldaş ta 500-600 FPS alıyorum6600le kaç alirim
Yoldas diye mod mu var valodaBen 6600 i5 11400f ile yoldaş ta 500-600 FPS alıyorum
Rekabetcide 400-450 bazenleri çok nadiren 350 ye düşüyor
CsYoldas diye mod mu var valoda