Soru 16600₺ Ye Sistem Alacağım Iyi Mi?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Mining de kullanılmış kart bitmiş kart olmuyor ki. Performans kaybı da olmuyor olursa normalden daha sıcak şekilde çalışır. Kart yine kart yani herturlu oynatır vs yanlış hatırlamıyorsam 20tane falan verecekti tanesi 2-3k olsa 50-60k yapıyor bırakta primini kassin adam
Hocam kimse kasmasın demiyor ama abartılıyor bu durum hatirlarsanizda bir fp sistemde rampage kullanıyordu psuda

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Hocam kimse kasmasın demiyor ama abartılıyor bu durum hatirlarsanizda bir fp sistemde rampage kullanıyordu psuda
Öncekileri bilmiyorum da bugünkü için baya beklentiyi yükseltti. İ5 12. Ya da ryzen 5 5600 ile rtx 3060 beraberinde bı 12-13k sistem düşünüyorum artık diğer parçaların markası vs nasıl olacak gorecez. Ben Taner reisin yaptığı Haziran'da Asus Rtx 2060 li sistemi aldım bütün parçalar marka kalite harika çok memnunum.yarin ki de bu tarz olursa almayı düşünüyorum. Gidipte PSU rampage koyarsa yohartik

KS

MehmetYigit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Öncekileri bilmiyorum da bugünkü için baya beklentiyi yükseltti. İ5 12. Ya da ryzen 5 5600 ile rtx 3060 beraberinde bı 12-13k sistem düşünüyorum artık diğer parçaların markası vs nasıl olacak gorecez. Ben Taner reisin yaptığı Haziran'da Asus Rtx 2060 li sistemi aldım bütün parçalar marka kalite harika çok memnunum.yarin ki de bu tarz olursa almayı düşünüyorum. Gidipte PSU rampage koyarsa yohartik
Donanım arşivi işlemciyi i3 12100F koyacak

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri