Hocam bu anakartlarda K/M/G/A/E ibareleri oluyor ya, kalite sıralaması nedir bunların biliyor musunuzBence güzel , PSU 650W seçilip alınabilir.
Tam modeline göre bakmak lazım. Bu sistemde olan özelleştirme de en mantıklısı B660M-K. Normalde B660M-A olsaydı o daha üst bir model ama B760M-A eklemişler , o da gereksiz pahalı oluyor.Hocam bu anakartlarda K/M/G/A/E ibareleri oluyor ya, kalite sıralaması nedir bunların biliyor musunuz
bir şey sorucam f/p de neden ekran kartını 12 gb oluyor rami 16gb seçiyorlar 32 seçince ne oluyor ki?Bence güzel , PSU 650W seçilip alınabilir.
Ram 32 GB olunca daha ileriye dönük oluyor ama şu an için 16gb de yeterli.bir şey sorucam f/p de neden ekran kartını 12 gb oluyor rami 16gb seçiyorlar 32 seçince ne oluyor ki?
Ram 32 GB olunca daha ileriye dönük oluyor ama şu an için 16gb de yeter
Ekran kartının 12GB olması iyi , 8GB olan modele göre daha iyi performans sunuyor. Ram 16 çünkü normal bir kullanıcı yada oyuncu için şuan gayet yeterli. Sistem 2K-4K çözünürlük için olsaydı o zaman 32GB seçilebilirdi.bir şey sorucam f/p de neden ekran kartını 12 gb oluyor rami 16gb seçiyorlar 32 seçince ne oluyor ki?
ben 550 wat psu ile aldım sıkıntı yaşar mıyım acabaBence güzel , PSU 650W seçilip alınabilir.
Yaşamazsınız ama 650w ileriye yönelik iyi olur.ben 550 wat psu ile aldım sıkıntı yaşar mıyım acaba
youtubedeki fps testler yalan mı bazı arkadaşlarım öyle söylüyordaYaşamazsınız ama 650w ileriye yönelik iyi olur
Yüksek olsa daha iyi olurdu ama sıkıntı olmaz.ben 550 wat psu ile aldım sıkıntı yaşar mıyım acaba
Direk o oyun için test var mı bilmiyorum ama bu kart 2K çözünürlükte bile her oyunu oynatabilecek bir kart.ben o sistemle beamng kaç fps alırım acaba
Net birşey söylenmese de 60 in üstünde alır.ben o sistemle beamng kaç fps alırım acaba
gt301 kasa yap 650 w yap al