17.000-18.000 TL bilgisayar önerisi

Deck4rd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Al geç direk bu fiyatta durmaz

Daha ucuz ve iyi bir alternatif

Son düzenleme:

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Al geç direk bu fiyatta durmaz

Daha ucuz ve iyi bir alternatif

Bu 2 ürün de oldukça iyi. Fiyatları da ideal. İşlemciler de yeterli. Alınırlar.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
İllaki Gaming gen tr den alınacaksa işlemci yükseltmesi
Hocam 3060ti derken https://www.gaming.gen.tr/urun/9574...b-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS bu sistemden bahsediyorum sizin paylaştığınızı işlemci nedeniyle alamıyorum (birde gaming gene gidicem oradan satın alıcam) linkteki bilgisayarı dediğim parçalara yükseltsem kaldırırmı sizce
İllaki Gaming gen tr ise işlemci yükseltip alman yeterli olur. İleride işlemciyi en üst 5xxx e yükseltirim diyorsan anakarti da yükselt.

KS

aliskender

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İllaki Gaming gen tr den alınacaksa işlemci yükseltmesi

İllaki Gaming gen tr ise işlemci yükseltip alman yeterli olur. İleride işlemciyi en üst 5xxx e yükseltirim diyorsan anakarti da yükselt.
Hocam anakartı ASUS PRIME B550M-A işlemciyi 5600 yaparak almayı düşünüyorum gaming gen yakın olduğu için şubeye gidicem sistemi böyle yükseltsem kullanacağım programları kaldırırmı ve ek olarak oyunda oynatırmı sizce (kullanacağım programlar: unity,unreal engine,c++,java,sql,zbrush gibi kodlama uygulamaları ve photoshop ile illüstratör. oyun olarak valorant gibi oyunlar)

KS

aliskender

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam anakartı ASUS PRIME B550M-A işlemciyi 5600 yaparak almayı düşünüyorum gaming gen yakın olduğu için şubeye gidicem sistemi böyle yükseltsem kullanacağım programları kaldırırmı ve ek olarak oyunda oynatırmı sizce (kullanacağım programlar: unity,unreal engine,c++,java,sql,zbrush gibi kodlama uygulamaları ve photoshop ile illüstratör. oyun olarak valorant gibi oyunlar)
ek olarak işlemciyi muhtemelen ileride yükseltirim

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Kendi sisteminde yükseltme yaparak da alabilirsin ama pahalı olur. Programlardan yana sorun yok hepsinde kullanırsın rahatça.

KS

aliskender

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yükseltme yapmadan direkt bunu da alabilirsin. Attığına göre biraz daha performanslı ve fiyatı ideal.
Ekran kartı nvidia almak zorundayım hocam kullanacağım programlardan dolayı

KS

aliskender

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kendi sisteminde yükseltme yaparak da alabilirsin ama pahalı olur. Programlardan yana sorun yok hepsinde kullanırsın rahatça.
dediğim parçalara yükseltince fiyat 1000lira artıyor taksitle alacağım zaten birde bu tarz bi sistemi daha uygun fiyatla bulamadım yılbaşıda geliyor fiyatlar iyice artacak daha fazla pahalanmadan almak istiyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri