17.000 TL Bütçeli Hazır Sistem Önerisi (Mayıs 2022)

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhaba arkadaşlar başlıktaki gördüğünüz gibi 17.000 TL bütçeli bir bilgisayar arıyorum. Hangi ekran kartını önerirsiniz ?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Nuri Tarık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Hocam, diğer bileşenler ne olacak? Ekran kartı için ne kadar bütçe ayıracaksınız?

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
İşlemci amd / intel?
ekran kartı amd/Nvidia ?
Monitör dahil mi?
hangi oyunlar hangi programlar kullanılacak? Render vs işleri olacak mı?

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Adam başlıkta Gpu diyor. Sonra simdi de sistem diyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Merhaba arkadaşlar başlıktaki gördüğünüz gibi 17.000 TL bütçeli bir bilgisayar arıyorum. Hangi ekran kartını önerirsiniz ?

Bu fiyata neler dahil onları yazar mısınız? Sadece ekran kartı mı alacaksınız yoksa komple sistem mi?

Nuri Tarık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Lan adam başlıkta Gpu diyor.
Sonra simdi de sistem diyor
Hocam biraz sakin :) Çünkü Kendi düzenlemedi başlığı, yönetim düzeltti ve Lan vs argo kelimeler bence forum kurallarınca yasak diye biliyorum. Sizin için söylüyorum boşu boşuna ceza,uyarı almayın diye :)

Arkadaşa o bütçe ile RX 6600 XT modelini öneriyorum GPU olarak. Çünkü 17K'ya başka ekran kartı çıkmaz..

yavuzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam biraz sakin :) Çünkü Kendi düzenlemedi başlığı, yönetim düzeltti ve Lan vs argo kelimeler bence forum kurallarınca yasak diye biliyorum. Sizin için söylüyorum boşu boşuna ceza,uyarı almayın diye :)

Arkadaşa o bütçe ile RX 6600 XT modelini öneriyorum GPU olarak. Çünkü 17K'ya başka ekran kartı çıkmaz..
merhaba hocam 3500x işlemci gtx 1660 super ekran kartı ve 16 gb 3200 mhz ram var şimdi 3200 mhz rami 3600 mhz çıkarıp aynı şekil 3500x işlemciye oc yapsam bu sistem beni kaç yıl daha götürür anakart b450m s2h ?

Nuri Tarık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
merhaba hocam 3500x işlemci gtx 1660 super ekran kartı ve 16 gb 3200 mhz ram var şimdi 3200 mhz rami 3600 mhz çıkarıp aynı şekil 3500x işlemciye oc yapsam bu sistem beni kaç yıl daha götürür anakart b450m s2h ?
Hocam oynadığınız oyunlara ve ayarlarına göre değişir o yıllar. Giderek High, Medium, Low ayarlara düşersiniz bu 2-3 yıl sürer gibime geliyor.

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98

Hocam lan kelimemi silmisler lannnnnnnnn argo mu

yavuzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam oynadığınız oyunlara ve ayarlarına göre değişir o yıllar. Giderek High, Medium, Low ayarlara düşersiniz bu 2-3 yıl sürer gibime geliyor.
battlefield 1 ve 5 fifa 2022 age of empires need for speed bunları sürekli oynarım arada AAA oyunlar mesela dying light 2 gibi oyunlar oynuyorum

Nuri Tarık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
battlefield 1 ve 5 fifa 2022 age of empires need for speed bunları sürekli oynarım arada AAA oyunlar mesela dying light 2 gibi oyunlar oynuyorum
Bende vardı ASUS ROG 1660 Ti aslında karttan memnundum performans ve soğutma çok çok iyidi. Dediğim gibi 2-3 yıl bence sizi üzmez oynarsınız.

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
kanka 80-90 alıyom ama ince ayar çektim ben medium hight arası
Hocam bk sakn Ekran Kartna Oc yapma!
Benim ihtiyacim yok çünkü benimki oda sıcaklığından soguk calisiyor :)
Hemen UV vidyosu izle ve yap
Ekran Kartı arkasina eger metal plakasi varsa üstüne Küçük 8cm lik fan koy. Bak ben mining yapinca anlafim sıcaklıkları
oyun oynayınca miningden cok daha fazla ısınıyor ve dengesiz bazi yerlerde patlama oluyor bazi yerler sakin gecince watt durumu degisken oluyor.
En iyisi güzel bir Uv yap perf. eger iyi yaptıysan perf. in düşmez.
Sonra istersen Ram a ve islemciye Oc yap ama Ekran kartına yapma!!

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri