Merhaba arkadaşlar başlıktaki gördüğünüz gibi 17.000 TL bütçeli bir bilgisayar arıyorum. Hangi ekran kartını önerirsiniz ?
Hocam biraz sakinLan adam başlıkta Gpu diyor.
Sonra simdi de sistem diyor
merhaba hocam 3500x işlemci gtx 1660 super ekran kartı ve 16 gb 3200 mhz ram var şimdi 3200 mhz rami 3600 mhz çıkarıp aynı şekil 3500x işlemciye oc yapsam bu sistem beni kaç yıl daha götürür anakart b450m s2h ?Hocam biraz sakinÇünkü Kendi düzenlemedi başlığı, yönetim düzeltti ve Lan vs argo kelimeler bence forum kurallarınca yasak diye biliyorum. Sizin için söylüyorum boşu boşuna ceza,uyarı almayın diye
Arkadaşa o bütçe ile RX 6600 XT modelini öneriyorum GPU olarak. Çünkü 17K'ya başka ekran kartı çıkmaz..
Hocam oynadığınız oyunlara ve ayarlarına göre değişir o yıllar. Giderek High, Medium, Low ayarlara düşersiniz bu 2-3 yıl sürer gibime geliyor.merhaba hocam 3500x işlemci gtx 1660 super ekran kartı ve 16 gb 3200 mhz ram var şimdi 3200 mhz rami 3600 mhz çıkarıp aynı şekil 3500x işlemciye oc yapsam bu sistem beni kaç yıl daha götürür anakart b450m s2h ?
Hocam lan kelimemi silmisler lannnnnnnnn argo muHocam biraz sakinÇünkü Kendi düzenlemedi başlığı, yönetim düzeltti ve Lan vs argo kelimeler bence forum kurallarınca yasak diye biliyorum. Sizin için söylüyorum boşu boşuna ceza,uyarı almayın diye
Arkadaşa o bütçe ile RX 6600 XT modelini öneriyorum GPU olarak. Çünkü 17K'ya başka ekran kartı çıkmaz..
battlefield 1 ve 5 fifa 2022 age of empires need for speed bunları sürekli oynarım arada AAA oyunlar mesela dying light 2 gibi oyunlar oynuyorumHocam oynadığınız oyunlara ve ayarlarına göre değişir o yıllar. Giderek High, Medium, Low ayarlara düşersiniz bu 2-3 yıl sürer gibime geliyor.
Kac fps veriibattlefield 1 ve 5 fifa 2022 age of empires need for speed bunları sürekli oynarım arada AAA oyunlar mesela dying light 2 gibi oyunlar oynuyorum
Bende vardı ASUS ROG 1660 Ti aslında karttan memnundum performans ve soğutma çok çok iyidi. Dediğim gibi 2-3 yıl bence sizi üzmez oynarsınız.battlefield 1 ve 5 fifa 2022 age of empires need for speed bunları sürekli oynarım arada AAA oyunlar mesela dying light 2 gibi oyunlar oynuyorum
hangi oyunda kanksKac fps verii
oc anlıyorsanız bir şey danışabilir miyim ?Bende vardı ASUS ROG 1660 Ti aslında karttan memnundum performans ve soğutma çok çok iyidi. Dediğim gibi 2-3 yıl bence sizi üzmez oynarsınız.
Dying laythangi oyunda kanks
oc anlıyorsanız bir şey danışabilir miyim ?
O.C. maalesef o konuda bilgim yok sizi yanlış yönlendirmek istememoc anlıyorsanız bir şey danışabilir miyim ?
kanka 80-90 alıyom ama ince ayar çektim ben medium hight arasıDying layt
Hocam bk sakn Ekran Kartna Oc yapma!kanka 80-90 alıyom ama ince ayar çektim ben medium hight arası