17.000Tl Sistem Toplama (Mart 2023)

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223
Güzel olmus gibi ama anakart markasını daha önce hiç duymadım

Asrock iyi bir markadır bu işlemcinin özellikleri itibariyle üzeceğini düşünmüyorum. Teknobiyotikten de alışveriş yaptım bir problemde yardımcı oluyorlar. Pcl 4.0 özelliği var. F/P diyebilirim.

KS

Balamir_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu şekilde toplamakmı ka
19k kusur olan sistemin parçaları daha kaliteli ekran kartı asus anakart asus aynı şekilde psu fsp yani kalite ve marka olduğu için pahalı
onu ayırdım kenara onun dışında önerecegin yok sanırım
Asıl merak ettigim işlemci farkları kimisi R5.5600 lü kasa veya 6700 mi neydi galiba onu atıyorlar oyun için amd diyolar yeni alıcagım için yanlışa düşmek istemiyorum o konuda beni aydınlatırmısın anlayacagım şekilde

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Bu şekilde toplamakmı ka

onu ayırdım kenara onun dışında önerecegin yok sanırım
Asıl merak ettigim işlemci farkları kimisi R5.5600 lü kasa veya 6700 mi neydi galiba onu atıyorlar oyun için amd diyolar yeni alıcagım için yanlışa düşmek istemiyorum o konuda beni aydınlatırmısın anlayacagım şekilde
Amd evet iyidir fakat wattman hatalari ile karsilasma şansın yüksek ama fiyat performans acisindan iyi bir üretici ndivia ise bu hataları neredeyse yok olan dlss ve birsuru teknoloji barındıran bir ekran kartı üreticisi tercih senin sorun yaşamam ben şanslıyım diyorsan rx al ama yok gelemem öyle şeylere diyorsan rtx al

KS

Balamir_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Amd evet iyidir fakat wattman hatalari ile karsilasma şansın yüksek ama fiyat performans acisindan iyi bir üretici ndivia ise bu hataları neredeyse yok olan dlss ve birsuru teknoloji barındıran bir ekran kartı üreticisi tercih senin sorun yaşamam ben şanslıyım diyorsan rx al ama yok gelemem öyle şeylere diyorsan rtx al
https://www.gaming.gen.tr/urun/2046...oc-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem nasıldır usta 6700 3060 ve Tİ olanından iyi diyolar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri