https://pckolik.com/urun/asteria-oyun-bilgisayari/ bu sistemi de siz bana önermiştiniz nasıl sizceEkli dosyayı görüntüle 13317GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
![]()
Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Buda iyi performans olarak yakınlar NVİDİA daha stabil o yüzden ilk tercihin 3060 olsunhttps://pckolik.com/urun/asteria-oyun-bilgisayari/ bu sistemi de siz bana önermiştiniz nasıl sizce
hocam bu sistemde sizin dediğiniz kasa ile psuyu seçtim ama tercihim 512 GB olan adata ile oldu.Kasa fiyatında -560 diyoe ama fiyat artıyorEkli dosyayı görüntüle 13317GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
![]()
Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Adata tavsiye etmem Crucial daha iyi.hocam bu sistemde sizin dediğiniz kasa ile psuyu seçtim ama tercihim 512 GB olan adata ile oldu.Kasa fiyatında -560 diyoe ama fiyat artıyor
psuyu MSI mag seçtim kasayı da dk360 bir de o crucial 1tb ssdi den seçtim eğer gaming gecesinde beğendim sistem olmassa tercih edeceğim teşekkülerAdata tavsiye etmem Crucial daha iyi.
Benim seçtiğim gibi kasa PSU seçince fiyat artması normal çünkü parça kalitesi artıyor PSU daha düşük seçme kesinlikle önermem.
Şimdiden hayırlı olsunpsuyu MSI mag seçtim kasayı da dk360 bir de o crucial 1tb ssdi den seçtim eğer gaming gecesinde beğendim sistem olmassa tercih edeceğim teşekküler
hocam 3060 ti'a 2k monitör gerekmez miŞimdiden hayırlı olsun
burda önerdiğiniz monitör benim de hoşuma gitmişti ama 1080p bildiğiniz gibi darboğaz sorunu yapar mıEkli dosyayı görüntüle 13317GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
![]()
Yok 2K biraz fazla gelir her oyun 60FPS oynatmaz.hocam 3060 ti'a 2k monitör gerekmez mi
burda önerdiğiniz monitör benim de hoşuma gitmişti ama 1080p bildiğiniz gibi darboğaz sorunu yapar mı
tamamdır eğer gaming gecesine istediğim sistem düşmezse dediğinz monitörle kasayı gönül rahatlığıyla alıyorum çok teşekkürler tekrardan çok yardımcı oldunuzYok 2K biraz fazla gelir her oyun 60FPS oynatmaz.
1080P de darboğaz olmaz i3 12100F güçlü bir işlemci.
Rica ederim.tamamdır eğer gaming gecesine istediğim sistem düşmezse dediğinz monitörle kasayı gönül rahatlığıyla alıyorum çok teşekkürler tekrardan çok yardımcı oldunuz
yok yanlış yazmışım benRica ederim.
Bu arada 3060 Tİ olarak kartı değiştirdin mi ben 3060 olarak seçtim