- Tepki
- 2,986
ModartKasa olarak ne önerirsiniz peki i5 12400 f + thermaltake Alıp 14 bine Mod art sistemi mi yoksa Vok-Summer 13 bine hangisni alayım? @Zwaige
ModartKasa olarak ne önerirsiniz peki i5 12400 f + thermaltake Alıp 14 bine Mod art sistemi mi yoksa Vok-Summer 13 bine hangisni alayım? @Zwaige
Hocam dediğiniz klavye ve mouse biraz fazla geldi bende eski klavye mouse var para biriktirene kadar onları kullanayım dediğiniz klavyeyi bulamadım tam ismi nedir kulaklık tanığıdigim birinde vardı evet iyi ama pahalı galiba onuda alamiyacagim biriktirene kadarmodart kesinlikle
okey link bı : Dierya DK61E 60% Mekanik Oyun Klavyesi Hot Swap Gateron Optik Kırmızı Anahtarı RGB Arka Işık PBT Keycaps Anti-Gölgelenme IPX4 Su Geçirmez Yazılım ile Windows/Mac/Android https://amzn.eu/d/0Yk6KiIHocam dediğiniz klavye ve mouse biraz fazla geldi bende eski klavye mouse var para biriktirene kadar onları kullanayım dediğiniz klavyeyi bulamadım tam ismi nedir kulaklık tanığıdigim birinde vardı evet iyi ama pahalı galiba onuda alamiyacagim biriktirene kadar
Varsa elinizde idare edin düzgün alınHocam dediğiniz klavye ve mouse biraz fazla geldi bende eski klavye mouse var para biriktirene kadar onları kullanayım dediğiniz klavyeyi bulamadım tam ismi nedir kulaklık tanığıdigim birinde vardı evet iyi ama pahalı galiba onuda alamiyacagim biriktirene kadar