1700 Tl Bütçe ile Monitör önerisi

Mehmetozdmr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Belirttiğim aralıklarda Bütçem var. Genellikle baktığım ürünler 24" oluyor ama aklım daha büyük ekran monitörlere de kayıyor pek iyi marka bulamadım 144 hz olup büyük ekran olan iyi bir monitör sizi öneriniz ne olur acaba bu fiyat aralıklarında.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Viewsonic 27" VX2758-PC-MH 144Hz 1ms VA Curved - 1.777 TL alabileceğiniz en iyi ürün bahsettiğiniz özelliklerde bu ürün. Diğer seçenekler hep Çin menşei (James Donkey, GamePower, GameBooster vs.) ürünler ki ben monitörde o tarz markalar önermem. Memnun olanlar var o marka ürünlerde ama dediğim gibi ben önermem. Bıraktığım ürünü alabilirsiniz.

KS

Mehmetozdmr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemim şu

ULTIMA-2060 / AMD Ryzen 5 3500 / ASUS DUAL RTX 2060 6GB / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar

24" olarak monitörlerde bakıyorum bir tane buldum senkronize teknolojisi FreeSync (AMD Adaptive Sync) yazıyor benim bu sistemim ile uygun çalışırmı acaba hz değerini sonuna kadar alabilirmiyim. Bahsettiğim manitör bu

Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Son bulduğunuz ürünü alabilirsiniz. Ben 1700 TL bütçe verdiğiniz için çok fazla çıkamazsınız diye en ucuz ürünü önerdim size. Yoksa bence önerilerimde genelde o bulduğunuz ürünü öneriyorum 2K bütçeye kadar ürün olarak. Yani evet Acer ürünü alabilirsiniz.

NVIDIA G-Sync özelliği DP kablosu ile veya HDMI 2.1 (Kablo, Monitördeki ve ekran kartındaki çıkışlar dahil) olursa FreeSync monitörlerde aktif edilebiliyor. Yani o konuda sorun yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri