Monitor de alacaksan 165 hz asusun var 1ms onu alabilirsin3060 ti
Amd ryzen 5 5600
16 gb ram 3200 mhz
500 gb ssd
1 tb hdd
650w +80 DeepCool
Keyfine göre kasa
anakart hakkindada pek bilgim yok
Özel ekran karti isteğin var misadece kasa da olur
ama monitor olursa da olur eger guncel oyunlari kaldiracak daha dusuk butceli olursa iyi olur monitor icin para kalir
ama eger guncel oyunlari kaldirmiycaksa monitorsuz sadece guzel fps li olsun yeter
ekran karti fiyati 300 dolardan fazla olmasin lutfen
1 snyrx 6650 xt olsun veya onunla esit ama 300 dolari gecmiycek olsun
Yok malesef amazondan baskasinida almani onermemamerikada amazondan baska bildiginiz bir site varmi amazon gibi
Sen meğğaaaşşşıı dolarınan mı aluyun ??? sjsjsjsjsjrx 6650 xt olsun veya onunla esit ama 300 dolari gecmiycek olsun
Dostum güç olarak rx daha iyi olmaz mı hemde 15 bin tlSen meğğaaaşşşıı dolarınan mı aluyun ??? sjsjsjsjsj
Neyse işin esprisi bir yana, sistem önerimi bırakayım. Paylaştığım sistem monitörsüz ancak sizi uzun yıllar üzmeyecek, güzel bir sistem. Buyrun.
Aquarius 5A-3060Ti - 16896 TL
6650XT den bahsediyorsan tabiki hayır. Ama 6700XT olacaksa saf kas gücü olarak 3060Ti dan bir iki tık güçlü evet.Dostum güç olarak rx daha iyi olmaz mı hemde 15 bin tl
ben azerbaycanda yasiyorum azerbaycanda fiyatlar pahali oldugu icin amerikadan tercih ediyorum ve azerbaycanda 300 dolardan fazla birsey getiremezsiniz yurtdisindan 1 aydaSen meğğaaaşşşıı dolarınan mı aluyun ??? sjsjsjsjsj
Neyse işin esprisi bir yana, sistem önerimi bırakayım. Paylaştığım sistem monitörsüz ancak sizi uzun yıllar üzmeyecek, güzel bir sistem. Buyrun.
Aquarius 5A-3060Ti - 16896 TL
67006650XT den bahsediyorsan tabiki hayır. Ama 6700XT olacaksa saf kas gücü olarak 3060Ti dan bir iki tık güçlü evet.
Turkiyeden alabilirsin cidden daha uyguna alırsınben azerbaycanda yasiyorum azerbaycanda fiyatlar pahali oldugu icin amerikadan tercih ediyorum ve azerbaycanda 300 dolardan fazla birsey getiremezsiniz yurtdisindan 1 ayda
6650 xt 3060 ti den güçsüzamazonda fiyati 300 dolari gecmiycek ekran karti olsun ben 6650 xt yi gordum en iyi sizce?
turkiyede rx 6650 xt kac tl
Benzeri sistem bizim ülkemizde de var. Bizim ülkemizde 150 Euro üstü ürünleri istediğin gibi getiriyorsun ama baya sağlam gümrük vergisi ekliyor. Hatta bazı ürünler TR deki fiyatından bile pahalıya mal olmuş oluyor.ben azerbaycanda yasiyorum azerbaycanda fiyatlar pahali oldugu icin amerikadan tercih ediyorum ve azerbaycanda 300 dolardan fazla birsey getiremezsiniz yurtdisindan 1 ayda