Öneri 1700Tl Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Dostlar askerdeyim, gelene kadar fiyatların uçmasına karşın kablosuz kulaklık arayışındayım.
1200-1700 arası bir bütçem var. İki model çarptı gözüme:
Logitech g435 (Nisan ayında 1200 lirayı görmüş) bekleyip aynı fiyattan almaya çalışabiliri m
Hyperx cloud core şuan 1800 civarında.
Sizce bu modellere maximum verilmesi gereken ücret ne kadar olmalı?

Başka model önerileri varsa onları da inceleyebilirim. Kablosuz olsun, delay problemi olmasın, ses rahat kasılsın yeterli. Geneli kumaş zaten konfor olarak uzak durulması gereken modeller varsa onları da yazabilirsiniz, incelemek isterim.

KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
şuan g435 1800 tl en düşüğü hocam bence düşmez
Cimrinin göstermediği yerler de oluyor hocam o sebepten konu açtım hepsiburadada 1700 e var şuan :
Logitech G G435 Lıghtspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - Siyah (KUTUSUZ )
Akakçe gibi siteler geçen ay düştüğünü gösteriyor o sebepten gözüme çarptı. Ama açıkçası 1800 lirayı haketmediğini düşünüyorum bu modelin

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
güzel kullaklık ama bencede hak etmez ben bu modelin görünüşünü çok beğeniyorum

KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
güzel kullaklık ama bencede hak etmez ben bu modelin görünüşünü çok beğeniyorum
Belki 1200 bandında düşünebilirim hocam, kullanan forumdan birileri yardımcı olsa çok mutlu olucam ama yok şimdilik sanırım. Kendi sistemimde hiç kullanmak nasip olmadı kablosuz kulaklık

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Az daha koy arctis 1 wireless al pek önermem ama

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Mağazada o da gözüme çarptı lakin dediğim gibi aralarındaki konfor ve performans farkını bilmiyorum o yüzden kararsız kaldım
Aslında pek önermem ama illa kablosuz olucaksa arctis 1 olmalı daha kaliteli bir ses verir ve daha iyi ses kasarsın

KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Aslında pek önermem ama illa kablosuz olucaksa arctis 1 olmalı daha kaliteli bir ses verir ve daha iyi ses kasarsın
Bakayım inceleme videolarına hocam, g435 modeline sıcak bakıyordum f/p olarak ama karşılaştırma kaynağı bulabilirsem indirime girmesini bekleyebilirim

KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
kablolu evet pro olan kablosuz
Bütçeyi 2 ye katlıyor kablosuz hali hocam sağolun, g435, arctis 1 ve cloud core var şuan seçenekler arasında. G435 ses ve mikrofon şikayeti var ama hafif güzel cihaz arctis de indirime girmez gibi duruyor, inceleyeceğim bir süre. Bu modelleri kullanmış birisinden fikir alma şansım olsa işim daha rahat ama ancak inceleme videolarından bakabiliyorum

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
hocam kablolu alsanız nolur kaliteli bir şey seçenek daha çok

bide bu modele bakın hocam

weetzstudios

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bakayım inceleme videolarına hocam, g435 modeline sıcak bakıyordum f/p olarak ama karşılaştırma kaynağı bulabilirsem indirime girmesini bekleyebilirim
benim mevcut kulakligim g435 hic problem yasamadim bi sorun olursa yardimci olmaya calisabilirim.

KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
hocam kablolu alsanız nolur kaliteli bir şey seçenek daha çok

bide bu modele bakın hocam
Seçenekler artıyor :D umarım karar verebilirim hocam sağolun.
benim mevcut kulakligim g435 hic problem yasamadim bi sorun olursa yardimci olmaya calisabilirim.
Olumsuz yönleri var mi hocam ses düzeyini çok eleştiriyorlar misal. Delay ne durumda ve ses kasarken rahat kasabiliyor musunuz ?

weetzstudios

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Seçenekler artıyor :D umarım karar verebilirim hocam sağolun.

Olumsuz yönleri var mi hocam ses düzeyini çok eleştiriyorlar misal. Delay ne durumda ve ses kasarken rahat kasabiliyor musunuz ?
Yillardir kullaniyorum acik olarak soylemem gereken seyler sarj omru gayet yeterli, hicbir sekilde oyle az ses tarzinda bi problem yasamadim gayet yeterli bir ses duzeyi var FPS oyunlari icin en ufacik ayak sesini dahi rahatlikla alabiliyorsunuz, tam konumunu alacak sekilde tabii ki 3D sound sistemi kendi icerisinde var isterseniz telefonda da kullanabilirsiniz tablette vs. Yani bunlari kapsiyor bir de ek olarak asiri hafif oldugu icin kafanizda kulaklik yokmus gibi oluyor cok rahatliyorsunuz, hem studyo islerimde hemde oyunda kullaniyorum gayet memnunum, bunun bir ust modeli 433 de var o da cok guzel istediginizi alabilirsiniz ben kefilim tamamiyle :)

KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Yillardir kullaniyorum acik olarak soylemem gereken seyler sarj omru gayet yeterli, hicbir sekilde oyle az ses tarzinda bi problem yasamadim gayet yeterli bir ses duzeyi var FPS oyunlari icin en ufacik ayak sesini dahi rahatlikla alabiliyorsunuz, tam konumunu alacak sekilde tabii ki 3D sound sistemi kendi icerisinde var isterseniz telefonda da kullanabilirsiniz tablette vs. Yani bunlari kapsiyor bir de ek olarak asiri hafif oldugu icin kafanizda kulaklik yokmus gibi oluyor cok rahatliyorsunuz, hem studyo islerimde hemde oyunda kullaniyorum gayet memnunum, bunun bir ust modeli 433 de var o da cok guzel istediginizi alabilirsiniz ben kefilim tamamiyle :)
Değerlendirme için çok teşekkürler hocam, vakit olursa biraz daha inceleme videosu vs izleyip modelde karar vereceğim. Kabloluda bütçeden dolayı bu kadar problem yaşanmazdı ama seçenek sınırlı olunca birşeylerden vazgeçmek gerekecek anlaşılan g535 kullanan arkadaşım var tavsiye etmeye dili varmadı misal anlam veremedim :)

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Değerlendirme için çok teşekkürler hocam, vakit olursa biraz daha inceleme videosu vs izleyip modelde karar vereceğim. Kabloluda bütçeden dolayı bu kadar problem yaşanmazdı ama seçenek sınırlı olunca birşeylerden vazgeçmek gerekecek anlaşılan g535 kullanan arkadaşım var tavsiye etmeye dili varmadı misal anlam veremedim :)
G535 güzel kulaklık aslında

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
G535 çok da iyi bir kulaklık değil özellikle oyun tarafında. 40 nanometre ses sürücüsü var yetersiz kalıyor ses kasmak için kötü aktif uzun süredir kullanıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri