Öneri 1700Tl Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
G535 çok da iyi bir kulaklık değil özellikle oyun tarafında. 40 nanometre ses sürücüsü var yetersiz kalıyor ses kasmak için kötü aktif uzun süredir kullanıyorum
G535 fiyatı uygun olursa yani 2.5 altı bulunursa f/p bir kulaklık.

Evet 40mm yetersiz gelebilir :D steelseries 10k’ya sattığı kulaklıkta bile 40mm kullanıyor

KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
G535 fiyatı uygun olursa yani 2.5 altı bulunursa f/p bir kulaklık.

Evet 40mm yetersiz gelebilir :D steelseries 10k’ya sattığı kulaklıkta bile 40mm kullanıyor
Kablosuz cihazlarda korktuğum durum bu tam olarak performans ve bağlantı konusunda hep fikir ayrılıkları var. Bir şeylerden fiyattan dolayı vazgeçilebilir ama hangisinden vazgeçeğimi kestiremiyorum

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Kablosuz cihazlarda korktuğum durum bu tam olarak performans ve bağlantı konusunda hep fikir ayrılıkları var. Bir şeylerden fiyattan dolayı vazgeçilebilir ama hangisinden vazgeçeğimi kestiremiyorum
İkinci el blackshark v2 pro bak derim

Veya kablolu blackshark v2

KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Mikrofon ve 7.1 desteği konusunda çok eleştiri var hocam markaya da çok sempati duyduğum söylenemez, harika yorumlar görmediğim sürece muhtemelen uzak kalırım. H3 ve artics incelemelerine bakabilsem biraz daha tercih etmem kolay olacak lakin video izlemek için fırsaf bulamıyorum maalesef
Yani arctis 1 sonarla kurtarır dereceye geliyor.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
768
Şuan için artics listemde var hocam hoşuma da gitti hakkını veriyorsa indirim için bekleyişe geçeceğim, diğer cihazları kullanan çıkarsa belki fikir verir bakalım
indirim bekleyeceksen listene barracuda x i de al derim 10 gün önce bütcene yakın fiyata düşmüş. bütcem yetmediği için zamanında alamamıştım. detaylı araştırmıştıım baya iyi bir kulaklık. sadece 2021 versiyonunda bt yok. 2022 de bt eklediler ve şarj süresi artırıldı cok daha iyi oldu.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
indirim bekleyeceksen listene barracuda x i de al derim 10 gün önce bütcene yakın fiyata düşmüş. bütcem yetmediği için zamanında alamamıştım. detaylı araştırmıştıım baya iyi bir kulaklık. sadece 2021 versiyonunda bt yok. 2022 de bt eklediler ve şarj süresi artırıldı cok daha iyi oldu.
2022 alınmalı alınacaksa.

KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
2 k olursa tercih edebilirim bütçeyi esnetip 2022 olup olmadığını anlamanın yolu var mı genel itibariyle yazmamışlar yıl olarak

KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam neden bu kadar kablosuz istiyorsunuz ki
Rahatıma düşkünüm biraz hocam, koltuğu geriye yaslayıp hikayeli oyun oynamayı ya da film izlemeyi seven biriyim. Cs bile oynarken geride kalıyorum monitör büyük olduğu için ve kablo rahatsız ediyor. Başka sebebi yok erken yaşlandım sanırım :)

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Rahatıma düşkünüm biraz hocam, koltuğu geriye yaslayıp hikayeli oyun oynamayı ya da film izlemeyi seven biriyim. Cs bile oynarken geride kalıyorum monitör büyük olduğu için ve kablo rahatsız ediyor. Başka sebebi yok erken yaşlandım sanırım :)
Hmm, blackshark v2 hafif bir kablo türüne sahip aklınızda bulunsun

Esnek ve hafif

KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
İkinci el bakmanızı öneririm hocam
Yaşadığım şehir küçük elden almam zor kendim de askerde olduğum için arkadaşlarımı kontrolü için uğraştırmak istemedim hocam sıfır cihazda en azından sadece kargolarım çok üzmem alıcıyı. Ama bütçeme göre bulamazsam dediğinizi yapacağım dolap sahibinden vs aracı uygulama ile kendim arayışa geçerim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri