- Tepki
- 6
Merhabalar hocam wild rift oyuncusuyum 120 fps veren cihaz arıyorum bilgilendirirseniz memnun olurum
Bütçe nedir?Merhabalar hocam wild rift oyuncusuyum 120 fps veren cihaz arıyorum bilgilendirirseniz memnun olurum
Bütçe belirtebilir misiniz ?Merhabalar hocam wild rift oyuncusuyum 120 fps veren cihaz arıyorum bilgilendirirseniz memnun olurum
Hocam 10-17 bin tl arasıBütçe nedir?
10-17 bin tl arası hocamBütçe belirtebilir misiniz ?
Öneriniz için teşekkür ederim hocam![]()
Samsung Galaxy S22
Samsung Galaxy S22 SM-S901E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Rica ederim.Öneriniz için teşekkür ederim hocam
S22 de wr oynamıştım 90-100 arası veriyor stabil değil tam.Öneriniz için teşekkür ederim hocam
Hocam yurtdışı telefon olayından fazla anlamıyorum onun için fazla yanaşmıyorum sadece oyun değil günlük hayatta da kullanacağım sorun olur mu bilmiyorumYurtdisi xiaomi modelleri olabilir. Mi11T 7k falandi. OnePlus 9Pro 9K ozelligi cok iyi
Deneyiminizi paylaştığınız ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocamS22 de wr oynamıştım 90-100 arası veriyor stabil değil tam.
Hocam hepsi 60 fps diye biliyorum ama araştırırım teşekkür ederimPoco gt modellerine bakabilirsin hocam genelde oyuna özel tasarlanıyor o telefonlar
Samsung S23 120hz ekranı mevcutturMerhabalar hocam wild rift oyuncusuyum 120 fps veren cihaz arıyorum bilgilendirirseniz memnun olurum