18.000 TL Bütçe Sistem Önerisi (14 Temmuz 2022)

HamzaHexz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar,

Yeni bir Bilgisayar alacam ama bilgisayarlar hakkında çok bir bilgim yok 18k ya alınacak en iyi hazır bilgisayar nedir?

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tekrar stoklara girmiş dün yoktu. GoodRam SSD disk ve Cooler Master kasa değişimiyle 19.203 TL fiyat alınır hala çok iyi fiyat.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Güzel kasa ama yine de manuel tercih edilebilir ber parçayı kaliteli alirsiniz

ForzaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
107

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,031
Sharkoon PSU model olarak pek iyi değil diye biliyorum.
Sharkoon marka PSU lar genellikle ne çok kaliteli, ne de çok kalitesizdir. Önerilen ürün hakkındaki kullanıcı yorumlarına baktığımda performans konusunda bir sorun olmasa da bazen çok sesli çalıştığı oluyormuş. O yüzden önerilen ikinci ürün olan silverstone psu yu tercih edebilirsiniz.

ForzaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
107
Sharkoon marka PSU lar genellikle ne çok kaliteli, ne de çok kalitesizdir. Önerilen ürün hakkındaki kullanıcı yorumlarına baktığımda performans konusunda bir sorun olmasa da bazen çok sesli çalıştığı oluyormuş. O yüzden önerilen ikinci ürün olan silverstone psu yu tercih edebilirsiniz.
Demeye çalıştığım markanın değil modelin kötü olması. Markaya lafım yok. Bu modelin güç korumalarında eksiklik var diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,031
Demeye çalıştığım markanın değil modelin kötü olması. Markaya lafım yok. Bu modelin güç korumalarında eksiklik var diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.
Onun yerine bu fsp ürünü almak daha mantıklı bence.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sharkoon PSU model olarak pek iyi değil diye biliyorum.

Marka Alman malı ve ürünleri genelde F/P + Kalite olarak üst seviyeye oynayan bir konumdadır. SHP650 V2 ürünü başarılı modellerdendir ki son bıraktığınız FSP modeli çok daha alt sınıf.

Alpi37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Ben kendi sistemimde Sharkoon SHP650 v2 yi kullanıyorum. Herhangi bir şikayetim yok. 2 senedir ses problemi de yaşamadım. F/P olarak ürün iyi bir konumda bence.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri