Yok sadece bilgisayar istiyorum evet toplanmış sistem istiyorumToplama sistem istemiyorsunuz anladığım toplanmış ürün istiyorsunuz ve monitör dahil değil?
Fiyatına göre şu sıralar en iyi sistemlerden biri bence. Bu haliyle bile hala alınabilir.pch attack 3070 li 18889tl düşünülebilirmi ?
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sharkoon PSU model olarak pek iyi değil diye biliyorum.CPU INTEL : INTEL Core i5-12400F - 3.299 TL
MB INTEL :
CPU AMD : AMD Ryzen 5 5600 - 3.999 TL
- MSI PRO B660M-B DDR4 - 2.499 TL
- ASUS PRIME B660M-K DDR4 - 2.665 TL
- MSI PRO B660M-P WIFI DDR4 - 2.846 TL
MB AMD :
GPU :
RAM : Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB(2x8GB) 3600MHz CL18 - 1.129 TL
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB - 8.799 TL
- ASUS RX 6700 XT OC 12GB - 10.519 TL - 1.755 TL geri ödemesi var. ASUS Kampanya Linki : https://promotion.asus.com/tr/tr/summer-cashback-2022
SSD :
KASA :
- Dark Maxima V12 - 989 TL
- XPG INVADER - 1.020 TL
- Dark Maxima V20 - 1.086 TL
- Dark Guardian PRO - 1.138 TL
- Galax Revolution 01 - 1.170 TL
- Aerocool Atomic - 1.170 TL
PSU :
Toplamda minimum AMD CPU + MB ile 18.041 TL yapıyor.
Toplamda minimum INTEL CPU + MB ile 18.244 TL yapıyor.
Toplamda minimum ASUS ekran kartıyla geri ödeme alınmamış haliyle AMD CPU + MB = 18.006 TL yapıyor.
Toplamda minimum ASUS ekran kartıyla geri ödeme alınmamış haliyle INTEL CPU + MB = 18.209 TL yapıyor.
Sharkoon marka PSU lar genellikle ne çok kaliteli, ne de çok kalitesizdir. Önerilen ürün hakkındaki kullanıcı yorumlarına baktığımda performans konusunda bir sorun olmasa da bazen çok sesli çalıştığı oluyormuş. O yüzden önerilen ikinci ürün olan silverstone psu yu tercih edebilirsiniz.Sharkoon PSU model olarak pek iyi değil diye biliyorum.
Demeye çalıştığım markanın değil modelin kötü olması. Markaya lafım yok. Bu modelin güç korumalarında eksiklik var diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.Sharkoon marka PSU lar genellikle ne çok kaliteli, ne de çok kalitesizdir. Önerilen ürün hakkındaki kullanıcı yorumlarına baktığımda performans konusunda bir sorun olmasa da bazen çok sesli çalıştığı oluyormuş. O yüzden önerilen ikinci ürün olan silverstone psu yu tercih edebilirsiniz.
Onun yerine bu fsp ürünü almak daha mantıklı bence.Demeye çalıştığım markanın değil modelin kötü olması. Markaya lafım yok. Bu modelin güç korumalarında eksiklik var diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.
Sharkoon PSU model olarak pek iyi değil diye biliyorum.
Marka Alman malı ve ürünleri genelde F/P + Kalite olarak üst seviyeye oynayan bir konumdadır. SHP650 V2 ürünü başarılı modellerdendir ki son bıraktığınız FSP modeli çok daha alt sınıf.Sharkoon marka PSU lar genellikle ne çok kaliteli, ne de çok kalitesizdir. Önerilen ürün hakkındaki kullanıcı yorumlarına baktığımda performans konusunda bir sorun olmasa da bazen çok sesli çalıştığı oluyormuş. O yüzden önerilen ikinci ürün olan silverstone psu yu tercih edebilirsiniz.
Ben kendi sistemimde Sharkoon SHP650 v2 yi kullanıyorum. Herhangi bir şikayetim yok. 2 senedir ses problemi de yaşamadım. F/P olarak ürün iyi bir konumda bence.Sharkoon marka PSU lar genellikle ne çok kaliteli, ne de çok kalitesizdir. Önerilen ürün hakkındaki kullanıcı yorumlarına baktığımda performans konusunda bir sorun olmasa da bazen çok sesli çalıştığı oluyormuş. O yüzden önerilen ikinci ürün olan silverstone psu yu tercih edebilirsiniz.