Merhaba,
Sistem toplamak istiyorum. 17-18k civarı tavsiye edebileceğiniz sistemler var mı?
Sistem toplamak istiyorum. 17-18k civarı tavsiye edebileceğiniz sistemler var mı?
ne kadarlık bir sistem olucak derseniz fiyat olarakugur.gozaydin' Alıntı:Bir aksilik olmazsa bu hafta sonu gelecek 3060 Ti sistemimizi bekleyin derim.
teşekkür ederim bekliyor olacağım tavsiyeniz üzerine .ugur.gozaydin' Alıntı:Taner bey aşağıdaki bileşenleri önden paylaştı ama fiyat konusunda bir şey diyemem. Ancak bütçenizin yeterli olacağını düşünüyorum. Zira zaten 3060 Ti adam gibi bileşenlere sahip sistemler 20K civarı şuan bu özel bir sistem olacağı için fiyat bence bütçeniz ayarlarında olacaktır ama tabi bu kesin değil benim tahminim.
RTX 3060 Ti üç fanlı,
AMD serisi işlemci + stok fan
500GB M2 SSD
(2x8) 16GB 3200MHz RAM
ThermalTake Kasa 4x fan (3x ARGB)
ThermalTake 650W PSU
B450 serisi anakart
ugur.gozaydin' Alıntı:Taner bey aşağıdaki bileşenleri önden paylaştı ama fiyat konusunda bir şey diyemem. Ancak bütçenizin yeterli olacağını düşünüyorum. Zira zaten 3060 Ti adam gibi bileşenlere sahip sistemler 20K civarı şuan bu özel bir sistem olacağı için fiyat bence bütçeniz ayarlarında olacaktır ama tabi bu kesin değil benim tahminim.
RTX 3060 Ti üç fanlı,
500GB M2 SSD
(2x8) 16GB 3200MHz RAM
ThermalTake 650W PSU
B450 serisi anakart
Proletarya' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Taner bey aşağıdaki bileşenleri önden paylaştı ama fiyat konusunda bir şey diyemem. Ancak bütçenizin yeterli olacağını düşünüyorum. Zira zaten 3060 Ti adam gibi bileşenlere sahip sistemler 20K civarı şuan bu özel bir sistem olacağı için fiyat bence bütçeniz ayarlarında olacaktır ama tabi bu kesin değil benim tahminim.
RTX 3060 Ti üç fanlı,
500GB M2 SSD
(2x8) 16GB 3200MHz RAM
ThermalTake 650W PSU
B450 serisi anakart
17K YA 11400F 3060 Tİ SİSTEM BULUNUYOR 5600X OLMAZSA ALINMAZ
Aras_1' Alıntı:https://www.itopya.com/efe-uygac-pr...-dual-v2-mini-oc-8gb16gb-ddr4500gb-m2-_h16695 bunada bakmanızı tavsiye ederim
Proletarya' Alıntı:Taner abi cuma günü çıkacak demişti cumartesi mi çıkacak sistem
OceanLaB' Alıntı:Proletarya' Alıntı:Taner abi cuma günü çıkacak demişti cumartesi mi çıkacak sistem
Bugün çıkacak sistem. Akşam saat 18:30'da yayındayız inşallah.
OceanLaB' Alıntı:Proletarya' Alıntı:Taner abi cuma günü çıkacak demişti cumartesi mi çıkacak sistem
teeşekkür ederim hocam
volkan8989' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:Bugün çıkacak sistem. Akşam saat 18:30'da yayındayız inşallah.
Merhaba, Selamlar;
Parçaları ve fiyatı kaçta paylaşacaksınız ?