teşşekür ederimB550M-A anakart ve Kingston NV2 1TB SSD seçilerek alınabilir.
![]()
MONZA-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 3500 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bütçe artarsa 3070 olan hâli de var.
![]()
CAGDAS ISIL-SNOR / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
CAGDAS ISIL-SNOR oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Paylaştığım sistemlerde 16GB Ram var. Ondan bağımsız soruyorsanız bence yetersizdir.GÜNCEL | 8GB RAM YETERLİMİDİR @Syqex
Yukarda teşekkür ederim dediğiniz mesajda 2 sistem paylaştım.@Syqex paylaştıgın sistemleri göremedimde atarmısınız
yok tok ekran kartının ram yeterlimidir demek istedim birdeYukarda teşekkür ederim dediğiniz mesajda 2 sistem paylaştım.
güzelmidir sistem @Syqexyok tok ekran kartının ram yeterlimidir demek istedim birde
https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=50104 bu sistem güçlendirisek nası olur işlemci ana kart ssd kasa filan @Syqex
8 GB 1080P İçin yeterli.yok tok ekran kartının ram yeterlimidir demek istedim birde
https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=50104 bu sistem güçlendirisek nası olur işlemci ana kart ssd kasa filan @Syqex
güzelmidir sistem @Syqex
bana hepsi okey gibi geldi ama ekran kartının 12 gb veya 8 gb olması ilerde sorun çıkartırmı biri ti biri normal yani sizce bu sistemde sadece ekran kartı güzel ve ti olaması yükselttiğimde 17k fiyat bandında oluyor normalde sıvı soğutucu alıcaktım ama almayın dedileri lerde sizcede öylemi @Syqex8 GB 1080P İçin yeterli.
Bu paylaştığınız sistemdeki kart her türlü daha düşük oluyor ama bütçenizi çok harcamak istemiyorsanız tercih edilebilir.
12GB Olan 3060 olduğu için 8GB olsa bile 3060Tİ daha iyi performans verecektir. 5600 İçin sıvı soğutmaya gerek yok. Kule tipi bir soğutucu yeterli olur.bana hepsi okey gibi geldi ama ekran kartının 12 gb veya 8 gb olması ilerde sorun çıkartırmı biri ti biri normal yani sizce bu sistemde sadece ekran kartı güzel ve ti olaması yükselttiğimde 17k fiyat bandında oluyor normalde sıvı soğutucu alıcaktım ama almayın dedileri lerde sizcede öylemi @Syqex
teşşekür ederim peki kule tipi soğutuvuyu ilerde alsam12GB Olan 3060 olduğu için 8GB olsa bile 3060Tİ daha iyi performans verecektir. 5600 İçin sıvı soğutmaya gerek yok. Kule tipi bir soğutucu yeterli olur.
İdare edilebilir herhalde. Yaz ayında da olacağımız için sıcaklık 70 üstü olabilir ama yakın zamanda sorun olmaz.teşşekür ederim peki kule tipi soğutuvuyu ilerde alsam
Tamamdır yazın ortasında alırım zaten ağutstok gibiİdare edilebilir herhalde. Yaz ayında da olacağımız için sıcaklık 70 üstü olabilir ama yakın zamanda sorun olmaz.
üstteki sistemi özelleştirip almanız daha iyi olur , 3060 ti gddr6x ile 3070 arasında fark yok gibi bir şey ve 3060 ile 3060 ti arasında %20 - %25lik bi performans farkı var o her ne kadar vram konusunda geride kalsa da performans farkı göz ardı edilemeyecek bir şey o yüzden 3060 önermem sırf vram için.B550M-A anakart ve Kingston NV2 1TB SSD seçilerek alınabilir.
![]()
MONZA-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 3500 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bütçe artarsa 3070 olan hâli de var.
![]()
CAGDAS ISIL-SNOR / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
CAGDAS ISIL-SNOR oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
teşşekür ederim yukardakini alavağoömüstteki sistemi özelleştirip almanız daha iyi olur , 3060 ti gddr6x ile 3070 arasında fark yok gibi bir şey ve 3060 ile 3060 ti arasında %20 - %25lik bi performans farkı var o her ne kadar vram konusunda geride kalsa da performans farkı göz ardı edilemeyecek bir şey o yüzden 3060 önermem sırf vram için.
soğutucu olarak id cooling 214xt veya ag400 alırsın ekstra olarak
anakart olarak asus prime b550m-a seçmeyi de unutmayınteşşekür ederim yukardakini alavağoöm
tamamdır soğutuvcu şu anda gereklimidiranakart olarak asus prime b550m-a seçmeyi de unutmayın