- Tepki
- 202
İhtiyacı olan arkadaşlar bir kaç özelleştirme ile alabilirler. https://www.crtgamestore.com/pch-x1...casitv&utm_medium=youtube&utm_campaign=pch-x1
O kadarını bilmiyorum hocam youtubede denk geldim. Güzel fiyat bu dönemde. Kaçmaztaksit taksit olmuyor galiba üzdü
Sepete ekleyip ödeme adımına kadar gittiniz mi? Bazı sitelerde taksit seçeneği orada çıkıyor.taksit taksit olmuyor galiba üzdü
yaptımda indirim bitti anlaşılanSepete ekleyip ödeme adımına kadar gittiniz mi? Bazı sitelerde taksit seçeneği orada çıkıyor.
aynen indirim bittiyaptımda indirim bitti anlaşılan
Şuan olanlardan ziyade okullar açılacak güzel sistemler olur. Youtube kanallarını takip etmeniz yeterli 10 numara f/p sistemler gelecektir. ddr4 parçalarını eritiyor firmalar artık.üzdü biraz ya 26-27 arasına sistem arıyorum r5 5600 üm var ama performansı çok düştü 3 sene stok soğutucu kullandım o yüzden direk sistem almayı planlıyorum önerebileceğin varmıdır acaba
Şuan gaminggecesininde güzel indirimli sistemler var bir bakın. 1 saate kalmaz biter.üzdü biraz ya 26-27 arasına sistem arıyorum r5 5600 üm var ama performansı çok düştü 3 sene stok soğutucu kullandım o yüzden direk sistem almayı planlıyorum önerebileceğin varmıdır acaba