Şikayetvar yorumlarına baktım donma kasma gibi şikayetler var hiç yaşadın mı birde rahatsız olduğun bi özelliği var mı kamerası vs.Şurada ( Bu konu )bi arkadaş daha telefon konusu açmıştı oraya yazmıştım. şuanda a35 kullanıyorum ağustos sonu-eylül başı civarı aldım. Merak ettiklerin varsa yanıtlayabilirim
Şikayetvar yorumlarına baktım donma kasma gibi şikayetler var hiç yaşadın mı birde rahatsız olduğun bi özelliği var mı kamerası vs.
A31 vardı bende arada bi kendi kendine yeniden başlatılıyodu ekran donuyodu var mı hiç ısınma falan onda
bana sorarsan a serisi bir süre sonra donma ve kasma sorunu başgösteriyor, suan s22 ye geçtim hayatım degişti. bu telefondan önce a33 kullanıyordum yaklaşık 1 sene ardından telefon aşırı kasmalara başladı paramı denkleştirip s22 ye geçtim mecbur. s22 daha performanslı ancak bataryası çok az a serisine göre . kamerası ekranı performansı her şekilde istediğim seviyede ancak batarya konusunda sıkıntı çekiyorum her zaman yanımda şarj aleti taşıyorum bilgin olsun.Samsung a31 marka telefonum bozuldu yerine yenisini alıcam çok bi telefon bulamadım aklımda samsung a35 var bu bütçeye iyi performans ve uzun süre götürecek bi telefon öneriniz var mı veya samsung a35 alınmalı mı
ayrıca küçük seviyorsan da s22 tavsiyemdir.Samsung a31 marka telefonum bozuldu yerine yenisini alıcam çok bi telefon bulamadım aklımda samsung a35 var bu bütçeye iyi performans ve uzun süre götürecek bi telefon öneriniz var mı veya samsung a35 alınmalı mı
Ben iphone 15 plus da bile donma yaşıyorumŞikayetvar yorumlarına baktım donma kasma gibi şikayetler var hiç yaşadın mı birde rahatsız olduğun bi özelliği var mı kamerası vs.