Soru 18 Bin Tlye Hangi Telefon Alınmalı

turtle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Samsung a31 marka telefonum bozuldu yerine yenisini alıcam çok bi telefon bulamadım aklımda samsung a35 var bu bütçeye iyi performans ve uzun süre götürecek bi telefon öneriniz var mı veya samsung a35 alınmalı mı

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
Şurada ( Bu konu )bi arkadaş daha telefon konusu açmıştı oraya yazmıştım. şuanda a35 kullanıyorum ağustos sonu-eylül başı civarı aldım. Merak ettiklerin varsa yanıtlayabilirim

KS

turtle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şurada ( Bu konu )bi arkadaş daha telefon konusu açmıştı oraya yazmıştım. şuanda a35 kullanıyorum ağustos sonu-eylül başı civarı aldım. Merak ettiklerin varsa yanıtlayabilirim
Şikayetvar yorumlarına baktım donma kasma gibi şikayetler var hiç yaşadın mı birde rahatsız olduğun bi özelliği var mı kamerası vs.

KS

turtle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
A31 vardı bende arada bi kendi kendine yeniden başlatılıyodu ekran donuyodu var mı hiç ısınma falan onda

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
Şikayetvar yorumlarına baktım donma kasma gibi şikayetler var hiç yaşadın mı birde rahatsız olduğun bi özelliği var mı kamerası vs.
A31 vardı bende arada bi kendi kendine yeniden başlatılıyodu ekran donuyodu var mı hiç ısınma falan onda

Donma kasma yaşamadım. Kamerasını alırken zaten mağazada bakmıştım ama daha iyi çıktı. Beklentiminde üstünde diyebilirim. Özellikle fotoğrafı çekerken değilde çekip kaydettikten sonra galerisinde gayet üst düzeye çıkıyor. Video denemedim çok kullanan biri değilim. Çok fazla oyun oynamıyorum belli başlı oyunlar sadece. (Arpg (eternium), sonic, heartstone, tft tarzı) bir sorun yaşamadım. Anlık bazı ufak şeyler harici. Şarjı çok hoş. İnsta vs.. kullanmıyorum arada biraz reddit vs.. mevcut. Oyun oynamamışsam çok 2-3 civarı gidiyor. genelde 2 gün. 60hz ye alıyorum şarj lazımsa değilse 120hz olarka kullanıyorum. Alırken çok fazla ısınıyo şarjı kötü vs.. diyenler olmuştu fakat anlıyorumki tam anlamıyla telefona hakim değiller. 120hz açıp üst düzey oyunlarda denedilerse memnun kalmamışlardır doğal olarak. telefon bir kaç gün sonra ve hafta sonra sizin kullanımızıa göre gereksiz şeyleri derin uykuya alıyor performans sağlıyor. Düzenleme yapıp en optimum düzeyde kullanmanızı sağlıyor. Ben 2017 model bir telefondan geçtiğim için en ufak bir özellik bile hoşuma gidiyor. Benim için yeterli oldu ekstra bir şey ypamıyorum telefonda. Samsung telefonun varsa memberstaki kullanıcı yorumu ve resimlere bakabilirsin.

TanEftal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Samsung a31 marka telefonum bozuldu yerine yenisini alıcam çok bi telefon bulamadım aklımda samsung a35 var bu bütçeye iyi performans ve uzun süre götürecek bi telefon öneriniz var mı veya samsung a35 alınmalı mı
bana sorarsan a serisi bir süre sonra donma ve kasma sorunu başgösteriyor, suan s22 ye geçtim hayatım degişti. bu telefondan önce a33 kullanıyordum yaklaşık 1 sene ardından telefon aşırı kasmalara başladı paramı denkleştirip s22 ye geçtim mecbur. s22 daha performanslı ancak bataryası çok az a serisine göre . kamerası ekranı performansı her şekilde istediğim seviyede ancak batarya konusunda sıkıntı çekiyorum her zaman yanımda şarj aleti taşıyorum bilgin olsun.

Eğer diyorsan ki ben bir çıkıyorum 10 saat gelmiyorum telefonu aktif kullanıyorum = s22 şarjı kesin biticek

Şayet 3 4 saatte bir şarj imkanı bulabilirim = o zaman tavsiyem kesinlikle s22 , performansı tatmin edicektir

Bunlar benim düşüncem kolay gelsin,

ayrıca küçük seviyorsan da s22 tavsiyemdir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri