Soru 18 E Girmeme 2 Ay Var Boyum Daha Uzarmı

RedWinn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
selam dostlar
forum ile alakasız biliyorum ama yardımınıza ihtiyacım var,boyum şuan 173 daha da uzarmıyım uzarsam ne kadar uzarım bu konudan çok rahatsızım benden uzun kız arkadaşlarım var moralimi özgüvenimi çok kötü etkiliyor.

selam dostlar
forum ile alakasız biliyorum ama yardımınıza ihtiyacım var,boyum şuan 173 daha da uzarmıyım uzarsam ne kadar uzarım bu konudan çok rahatsızım benden uzun kız arkadaşlarım var moralimi özgüvenimi çok kötü etkiliyor.
up

Son düzenleme:

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
selam dostlar

up
Dostum boy uzaması erkeklerde 18 yaşında biter ama tabi ergenliğe erken girmek geç girmek bu zamanı değiştirir boy meselesi 97% genetik 3% kendin yaparsın yani bu oranlar kesin doğru değil ama sen yine barfiks asılma gibi hareketler yaparsan veya yastıksız dümdüz uyursan bi nebze uzayabilir belki ama kendin boyunu uzatman çok zor genetik önemli bu konuda

Basket yüzme bu tür sporlar da kemiklerin gelişimi için iyidir ama dediğim gibi olay genetikte bitiyor hiç bilemessin belki bi 5 cm aniden atarsın 173 de sorun edilcek bir boy değil daha küçük boy da insanlar var çok kafaya takma

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
selam dostlar

up
Genetiğine bağlı bu boşu boşuna kendini heba etme spor vs. deneyip yine de ne kadar oluyorsa denersin, kızlar olsun çevren olsun boy konusunda ister istemez içine atarsın ama değmez kendin ol. Hayatına devam et gereksiz takılacak şeyler bunlar boyun gayet iyi erkek boyuna göre.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri