Bende o monitörü kullanıyorum hocam da soruyu anlayamadımGameonun 180hz monitoru aldım.180 hz yapınca gidip gelme oluyo 165hzde sorun yok.dp kablosuyla baglı
180 hz ayarladığımda ekran gidip geliyo 165de bi sorun olmuyoBende o monitörü kullanıyorum hocam da soruyu anlayamadım
Kuzenim de o monitörü kullanıyordu. Aynı sorunu vardı ben anlayan biri olarak kavloyu değiştirdim hatta belki kartla alakalıdır diye bdüşünüp eski ekran kartını taktık fakat çözülmedi en sonda kuzenim teknik servise verdi ve benim monitörü kullandı bir süre 1 ay boyunca cevap vermediler sonrada paramızı iade ettiler monitör nerde bilmiyoz sadace telefponla para iadesi istermisiniz dediler evet dedik şu an msı dan bi monitör aldı ve gayet menmun yani kısacası bence servide ver ya da git marka değiştir zaten gameon dandik tel markaları gibi saçma sapan arıza veriyor.180 hz ayarladığımda ekran gidip geliyo 165de bi sorun olmuyo
vala kuzne biliyo ben 1. şahıs anlattım ama olaylar benim başımdan geçemdi .dBenim için çok önemli değil 165 de kullanırım. Siz hangi siteden aldınız
NP, ama bence iade edebiliyorsanız edin ve MSI RAMPAGE gibi güvenilir markalardan bir monitör alın ya d a165HZ kullanın.Tamam teşekkürler