Arkadaşlar Selam 19.000 TL'ye 1 lira üstüne çıkamam beni 4-5 sene idare edecek götürecek medium yüksek ayarlarda oynatacak bir bilgisayar lazım Gaming gen tr'den olmasın ve güvenilir bir yerden olsun Acil bekliyorum yardım edin
Arkadaşlar Selam 19.000 TL'ye 1 lira üstüne çıkamam beni 4-5 sene idare edecek götürecek medium yüksek ayarlarda oynatacak bir bilgisayar lazım Gaming gen tr'den olmasın ve güvenilir bir yerden olsun Acil bekliyorum yardım edin
4060 8 gb 8x2 16 ram bitfenix kasa i3 13100f 19 bin tlINTEL I3 12100F-XFX SWFT 210 Radeon RX 6600-H610M-K D4-500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F-XFX SWFT 210 Radeon RX 6600-H610M-K D4-500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu fiyatlara Gaming genden başka yerde yokAmd istemiyorum ve 4060li sistem alıyordum
4060 8 gb 8x2 16 ram bitfenix kasa i3 13100f 19 bin tl
O zaman itopyadan aliyorum o dedim sistemi 13100f.4060?Bu
Bu fiyatlara Gaming genden başka yerde yok
AlO zaman itopyadan aliyorum o dedim sistemi 13100f.4060?
Hocam aldim ps5 alacaktım bir de mouse yoktu ek olarak mouse ekledim 3-4 sene götürür mu beni?
sistem 3 4 sene götürür.Hocam aldim ps5 alacaktım bir de mouse yoktu ek olarak mouse ekledim 3-4 sene götürür mu beni?
Ek olarak ileri de işlemci upgrade ederim ps5den iyidir ya işlemci konusunda kotu yapmışım galiba arkadaş dedi de ):sistem 3 4 sene götürür.
islemci açısından bence sorun yok. hayırlı olsunEk olarak ileri de işlemci upgrade ederim ps5den iyidir ya işlemci konusunda kotu yapmışım galiba arkadaş dedi de ):
Çokkk teşekkür ederimmm çok çok daha iyileri sizlerin olsun umarım sorunsuz gelir istanbul da olmama rağmennislemci açısından bence sorun yok. hayırlı olsun
gaminggen güvenilir zaten hocamArkadaşlar Selam 19.000 TL'ye 1 lira üstüne çıkamam beni 4-5 sene idare edecek götürecek medium yüksek ayarlarda oynatacak bir bilgisayar lazım Gaming gen tr'den olmasın ve güvenilir bir yerden olsun Acil bekliyorum yardım edin
Yaşadığım sorunları bilseniz hocam var ya illalah edersinizgaminggen güvenilir zaten hocam
İki tane sistem aldım iki sistemi de iade ettim hikayeli oyunlarda FPS drop takılma yiyordumgaminggen güvenilir zaten hocam
kötü olmuş hocam bende sistem aldım sorunsuz o yüzden dedim, neyse hayırlı olsunYaşadığım sorunları bilseniz hocam var ya illalah edersiniz
İki tane sistem aldım iki sistemi de iade ettim hikayeli oyunlarda FPS drop takılma yiyordum
Teşekkür ederim umarım sorun çıkmaz bu bilgisayar dakötü olmuş hocam bende sistem aldım sorunsuz o yüzden dedim, neyse hayırlı olsun