- Tepki
- 136
artık oralar da fırsat yeri değil ki kral ya a101 harca harca bitiyor artıkBim de aradaki makası kapattı arkadaş 190 lira inmiş eskiden olsa 300 lira kafadan oynardı![]()
Hiç sormayın hocam ya Migros sözde elit market detaylı bakınca kayda değer fark göremiyorum bazen aynı fiyata daha kaliteli ürün alıyorum. Hep algı üzerine sistem.artık oralar da fırsat yeri değil ki kral ya a101 harca harca bitiyor artık![]()
şu nescafe express kahvelerinden alıyorum 17 tl lüks olan starbucksta geçen 22 tl ye aldık americanoyu 5 tl fark var şaka gibiHiç sormayın hocam ya Migros sözde elit market detaylı bakınca kayda değer fark göremiyorum bazen aynı fiyata daha kaliteli ürün alıyorum. Hep algı üzerine sistem.
Ufacık üründe bile 20 site bakacağız kampanya için, gerçekten üzücü yanişu nescafe express kahvelerinden alıyorum 17 tl lüks olan starbucksta geçen 22 tl ye aldık americanoyu 5 tl fark var şaka gibi
Hocam belki biliyorsunuzdur ama Akakçe ve cimri bakabilirsin ben daha çok Akakçe öneririm.Ufacık üründe bile 20 site bakacağız kampanya için, gerçekten üzücü yani
Zaten öyle hocam bim de satılan üründe 2019 edition filan yazmıyor ve normal arctis 3 1200 civarıBim de aradaki makası kapattı arkadaş 190 lira inmiş eskiden olsa 300 lira kafadan oynardı![]()