M MortalX1 Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 211 Tepki 13 15 Tem 2023 #1 Merhabalar Ekran kartımı değiştirdim driverları kurdum fakat 1080p çözünürlük yok oyunlardada yok ayarlardada vga ile görüntü alıyorum
Merhabalar Ekran kartımı değiştirdim driverları kurdum fakat 1080p çözünürlük yok oyunlardada yok ayarlardada vga ile görüntü alıyorum
Rediron Sözü Geçen Sözü Geçen Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 2,515 Tepki 639 Konum İstanbul /Anadolu 15 Tem 2023 #2 MortalX1' Alıntı: Merhabalar Ekran kartımı değiştirdim driverları kurdum fakat 1080p çözünürlük yok oyunlardada yok ayarlardada vga ile görüntü alıyorum Genişletmek için tıkla ... Ekran kartınızın vgadan verebileceği maksimum çözünürlüğe, vga kablonun kalitesine göre değişir.
MortalX1' Alıntı: Merhabalar Ekran kartımı değiştirdim driverları kurdum fakat 1080p çözünürlük yok oyunlardada yok ayarlardada vga ile görüntü alıyorum Genişletmek için tıkla ... Ekran kartınızın vgadan verebileceği maksimum çözünürlüğe, vga kablonun kalitesine göre değişir.