1920x1080 yok!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Talha Tokoğlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar hocam. Bugün windows 10 a gelen güncellemeyi yaptım yaklaşık 15-20 dk sürdü. Ama çok büyük bir sorunu beraberinde getirdi. Benim çözürnürlüğüm güncellemeden önce 1920x1080 idi ama güncellemeden sonra çözünürlük ayarını en yüksek 1280x1024 yapabiliyorum 1920x1080 çıkmıyo. Lütfen bana yardımcı olun. Bu sorun daha öncede olmuştu fakat onu düzelmiştim. O zaman vga nın bir dişi kırılmıştı kabloyu değiştirmiştim olay olmuştu ancak şuan dişlerde de bir sorun yok lütfen yardım edin!!!

Arkadaşlar bıktım artık! Hiçbir oyuna giremiyorum tüm oyunlarda hata veriyor. Acil yardım edin

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

Talha Tokoğlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ekran kartı sürücünüzü Display Driver Uninstaller programı ile Windows 'u güvenli modda başlatıp kaldırın ve sonrasında sistemi normal başlatıp güncel sürücünüzü tekrar kurun. Program linki http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html buda kullanım anlatımı https://www.youtube.com/watch?v=qtLSomS3IJI. Daha sonra çözünürlüğün değişmesi lazım NVIDIA denetim masasından 'da dene.

Güvenli modda nasıl başlatacağım ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Başlata tıkla Windows 'u açma / kapatma seçeneklerinde Yeniden Başlatma seçeneğine Sol Shift tuşu basılı iken bas o sistemi Mavi bir ekrana alacak sonra sırası ile Sorun giderme 'ye tıkla sonra Gelişmiş seçenekler sonra Başlangıç ​​Ayarları sonra Restrat sonra numaralar olan bir liste gelecek 4 tuşuna bas NUM değil yukarıdakilerden bu kadar sisttem güvenli modda başlar.

KS

Talha Tokoğlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Başlata tıkla Windows 'u açma / kapatma seçeneklerinde Yeniden Başlatma seçeneğine Sol Shift tuşu basılı iken bas o sistemi Mavi bir ekrana alacak sonra sırası ile Sorun giderme 'ye tıkla sonra Gelişmiş seçenekler sonra Başlangıç Ayarları sonra Restrat sonra numaralar olan bir liste gelecek 4 tuşuna bas NUM değil yukarıdakilerden bu kadar sisttem güvenli modda başlar.

Uğur abi bir gün seninle görüşürsem ellerinden öpücem. Çok sağol. Dediklerini yaptım iş kökünden çözüdü. Ne kadar teşekkür etsem az. Umarım varsa seninde sorunların onlarda çözülür. İyi akşamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri