Hocam 1200 TL daha fazla verebiliyorsanız bunu tavsiye ederim:19500₺ ye bu sistem değer mi acil
Yarın sipariş vereceğim nasipse anakartı ssd ve işlemciyi özelleştirdim
5 gün önce böyle toplamıştım. fiyat hala aynıysa bunu tavsiye ederim. hem soğukluk açısından hem işlemci performansı açısından daha beğendiğim bi sistem olmuştu. özelliştirilmiş hali bu alttaki tabi. anakart ssd ve psu değişikliği yaptım.19500₺ ye bu sistem değer mi acil
Yarın sipariş vereceğim nasipse anakartı ssd ve işlemciyi özelleştirdim
Herkes ayrı bişey söylüyor karar veremedim bu attığım sistemi alıcam yahocam 5600 yerine 5600x veya i5 12400f li intel sistem deneyin. fiyatlar aynıdır aşağı yukarı. ama 5600x için ekstra soğutma gerekli.
5 gün önce böyle toplamıştım. fiyat hala aynıysa bunu tavsiye ederim. hem soğukluk açısından hem işlemci performansı açısından daha beğendiğim bi sistem olmuştu. özelliştirilmiş hali bu alttaki tabi. anakart ssd ve psu değişikliği yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 21185
Hocam karar tabikide sizin ama odağınız oyun ise aralarında aşırı fark olmasa da 3070 in 3060 ti dan daha güçlü olduğu bir gerçek eğer çıkabilirseniz onu tavsiye ederim.Herkes ayrı bişey söylüyor karar veremedim bu attığım sistemi alıcam ya