- Tepki
- 72
900 1 k kule sogutucusu onerisi
5600 icin
5600 icin
900 1 k kule sogutucusu onerisi
Hocam bu fiyatlara kotu sivi sogutma alacagima guzel kule tipi alayim diyorum bu butcede sivi sogutma pek tatmin etmez gibiKeşke bunu dün yapsaydın...
aRGB sıvı soğutma alırdık.
R5 5600 için T6'lar da yeterli oluyor zaten.
Eğer bu bütçelere çıkacaksan, sıvı soğutucu al.
Hocam bu fiyatlara kotu sivi sogutma alacagima guzel kule tipi alayim diyorum bu butcede sivi sogutma pek tatmin etmez gibi
Ne vardi acaba dun
Kasa nedir ?900 1 k kule sogutucusu onerisi
5600 icin
icue 465xKasa nedir ?
Diğer forumdada yazdım. Bu fiyata üstüne yok.icue 465x
Guzel indirmiis saglik olsun hocam 1 k yada is gorur modeller bulunur elbetKötü değildi.
Uzun süredir kullanan 2 kullanıcı tanıyorum.
Sıfırdan sistem toplarken bu modeli kullanmıştık.
Biri 1.5 yıldır, diğeri 2 yıldan uzun zamandır kullanıyor.
İkisi de dijital tasarım yapıyor. Memnunlar.
1.123 TL - 240mm aRGB
Şu anda 1.550 TL civarına yükselmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 9187
Tesekkurler 2 model arasinda kaldim hocamDiğer forumdada yazdım. Bu fiyata üstüne yok.
![]()
DeepCool AG620 120mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool AG620 120mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Arcticten daha iyi bu. Ayrıca onu biraz daha araştır almadan önce o soğutucuda titreme sorunu var. Full devirde.Tesekkurler 2 model arasinda kaldim hocam
bu daha mi iyi sogutur Arctic Freezer 34 dan
Birde goruntu bakimindan arctic daha iyi gibi duruyor cok siritir mi benim kasa ful siyah da
Tamamdir hocam sağolun yardimlariniz icinArcticten daha iyi bu. Ayrıca onu biraz daha araştır almadan önce o soğutucuda titreme sorunu var. Full devirde.
Rica ederim hayırlı olsun.Tamamdir hocam sağolun yardimlariniz icin
VG10F kasasınada uyar mı bu acabaDiğer forumdada yazdım. Bu fiyata üstüne yok.
![]()
DeepCool AG620 120mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool AG620 120mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Evet sığar 157mm soğutucu. Senin kasan 160mm destekliyor.VG10F kasasınada uyar mı bu acaba
Teşekkür ederimEvet sığar 157mm soğutucu. Senin kasan 160mm destekliyor.
Tesekkurlerhttps://forum.pchocasi.com.tr/konu/iste-sogutucu-siralamasi.33256/ burda bir arkadaşın soğutucu sıralamasi var bakabilirsiniz
İbrahim abinin tavsiye ettiği AG620 Tier 3 Arctic 34 Tier 6 sıralamasında nerdeyse 240mm sıvı soğutmalarla kafa kafaya ilerde işlemci değişikliği yaparsanız AG620 gayet yeterli olucaktır