mavi switch linkini atasr mısın ?Logitech g102 amazonda 370 gamebooster gm6 plus core red switch var o şuan indirimde itopyada 500 blue ise 450
Corsair sabre pro ve Deepcool kb500Merhaba arkadaşlar,
1K'ya oyuncu klavyesi ve mousesi arıyorum şimdiden teşekkürler
Corsair sabre pro ve Deepcool kb500
mavi switch linkini atasr mısın ?
G102 veya rival 3 Corsair katar prodan daha iyicorsair katar pro mouse
Kulaklık okumuşum hocam pardon.
G102 daha mı iyi? Emin misinizG102 veya rival 3 Corsair katar prodan daha iyi
EvetG102 daha mı iyi? Emin misiniz
![]()
Redragon Usas RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Usas RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Usas RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.609,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet
Bence yunus hocamın dediğini alın![]()
Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 920,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 748,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Klavye Blue Switch
Knk biraz araştır Corsair katar pronun kalitesi kötü sensörü kötü her şey yazılan şey değildir biraz forumlara bakLogitech G102 - Corsair Katar Pro Karşılaştırması - Epey
Epey - Logitech G102 - Corsair Katar Pro özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Corsairin sensörü daha iyiKnk biraz araştır Corsair katar pronun kalitesi kötü sensörü kötü her şey yazılan şey değildir biraz forumlara bak
Ben ne dedim okumayıda bilmiyorsun her şey yazılan şeyler değildir ikisininde kullanan herkes g102 daha iyi demişCorsairin sensörü daha iyi
Hocam merak ediyorum nasıl daha iyi sensörü daha iyi skatezler normal skatez bu fiyata ptfe yok kablo zaten paracord olamaz bu fiyata? Malzeme kalitesi nerdeyse aynı
G102:
20g Hızlanma
200 ips
Corsair katar pro:
30g Hızlanma
220 İps
Sensör daha mı iyiymiş hocam?
https://sensor.fyi/ buradan bakabilirsiniz
Herkesin dediği mi önemli sayısal veriler mi? Ek olarak sensörü kötü demişsiniz bende bir sorun yokBen ne dedim okumayıda bilmiyorsun her şey yazılan şeyler değildir ikisininde kullanan herkes g102 daha iyi demiş
Kardeşim sayısal veriler ise gamebooster 4 k lik monitörü de 280 Hz ıps ama çöpHerkesin dediği mi önemli sayısal veriler mi? Ek olarak sensörü kötü demişsiniz bende bir sorun yok