WALRAM M2 SSD 128GB 256GB 512GB 1TB SSD sabit Disk SSD M2 NVMe PCIe 3.0 2280 dahili sabit Disk HDD dizüstü masaüstü için MSI - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Hocam geçen seferlerde kendime 300tlye 8gb 3600mhz cl 12 ram aldım bilinmedik bir markaydı ancak şuan ramlar hakkında hiçbir sorun yaşamadım açıkçasıFiyat ucuzda kaç yılda gelecek , SSD gelecek mi başka bir şey çıkabilir mi , marka/model nasıl ? Düşünmek lazım. Ben olsam 512 GB farklı bir SSD alırdım bildiğim marka olsun en azından.
Ram yine kötü olsa bile kullanılır ama SSD kötü oldu mu okuma/yazma hızı düşük olur sağlığı çabuk düşer para biraz çöp olur.Hocam geçen seferlerde kendime 300tlye 8gb 3600mhz cl 12 ram aldım bilinmedik bir markaydı ancak şuan ramlar hakkında hiçbir sorun yaşamadım açıkçası
hocam şuanlık bir sıkıntı yaşamadınız ama ileride yaşamayacağınızın bir kanıtı yok. inşallah siz yaşamazsınız ama biraz daha koyup kaliteli almak daha mantıklı geliyor banadaHocam geçen seferlerde kendime 300tlye 8gb 3600mhz cl 12 ram aldım bilinmedik bir markaydı ancak şuan ramlar hakkında hiçbir sorun yaşamadım açıkçası
Teşekkürler hocam tavsiyeniz içinRam yine kötü olsa bile kullanılır ama SSD kötü oldu mu okuma/yazma hızı düşük olur sağlığı çabuk düşer para biraz çöp olur.