sitem kuracaksan dram li model al, 2. disk olarak kullanacaksan bütçene göre farketmez
daha çok oynadığım oyunların büyük olmasından dolayı 1tb a geçmek istiyorum ark survival evolved tarzı büyük oyunlar oynuyorumsitem kuracaksan dram li model al, 2. disk olarak kullanacaksan bütçene göre farketmez
birde bilgisayar bileşenlerinden fazla birşey anlamadığım için buraya soruyorumdaha çok oynadığım oyunların büyük olmasından dolayı 1tb a geçmek istiyorum ark survival evolved tarzı büyük oyunlar oynuyorum
anakartımın tek m.2 ssd slotu var onun için eskisiyle yenisini değiştireceğim veya daha iyi bir düşünceniz varsa alabilirim dediğim gibi fazla anlamıyorum2. disk olarak mı
bütçen yetiyorsa bunu al. https://www.amazon.com.tr/dp/B07MBQ...e=380333&creativeASIN=B07MBQPQ62&linkCode=asnbirde bilgisayar bileşenlerinden fazla birşey anlamadığım için buraya soruyorum
anakartımın tek m.2 ssd slotu var onun için eskisiyle yenisini değiştireceğim veya daha iyi bir düşünceniz varsa alabilirim dediğim gibi fazla anlamıyorum
Bütçem yetiyor bunu alırım yüksek ihtimalle sağol öneri için
rica ederim bu fiyata kacırma derim pcie 3.0 daki en kaliteli ssd denebilir.Bütçem yetiyor bunu alırım yüksek ihtimalle sağol öneri için
Anakartının markası nedir ?birde bilgisayar bileşenlerinden fazla birşey anlamadığım için buraya soruyorum
anakartımın tek m.2 ssd slotu var onun için eskisiyle yenisini değiştireceğim veya daha iyi bir düşünceniz varsa alabilirim dediğim gibi fazla anlamıyorum
prime h610 m-k d4Anakartının markası nedir ?
Hocam anakartınızda M2 slotu var pcie express sürümünüzde 4.0 size önerim xpg gammix s70 blade önerim olur yüksek okuma ve yazma hızı var fiyatı da şuan Uygun.prime h610 m-k d4
Aynen budur![]()
XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB PCIe Gen4 x4 7400MB Okuma – 5500MB Yazma PS5 Uyumlu M.2 SSD
Bilgisayar/dizüstü için 7.400/6.800MB/s’ye kadar R/W hızı PS5 ile çalışır PS5 için 6.300 MB/sn’ye varan okuma hızıwww.gaming.gen.tr
anakartın ssd slotu pcie 3.0 destekliyor![]()
XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB PCIe Gen4 x4 7400MB Okuma – 5500MB Yazma PS5 Uyumlu M.2 SSD
Bilgisayar/dizüstü için 7.400/6.800MB/s’ye kadar R/W hızı PS5 ile çalışır PS5 için 6.300 MB/sn’ye varan okuma hızıwww.gaming.gen.tr
Nasıl 3.0. Destekliyoranakartın ssd slotu pcie 3.0 destekliyor
ssd slotu pcie 3.0 anakartın sitesinden bakabilirsin. https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/all-series/prime-h610m-k-d4/techspec/Nasıl 3.0. Destekliyor
? Doğru anakarta baktığınıza emin misiniz ?anakartın ssd slotu pcie 3.0 destekliyor
tabii ki siz nerden görüpte 4.0 dediniz? Doğru anakarta baktığınıza emin misiniz ?