1TB SSD ALACAĞIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rektez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar oncelikle yardımınız için şimdiden teşşekkürler bi ssd alacağım bütce 1200 tl bana bu fiyarta piyasadaki 1tb ve en hızlı ssd yi bulabilir msiiniz samsung 870qvo modelini gördüm ama daha iyileri varsa bana ulaştırabilirmisiniz

KS

Rektez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
SATA 'mı alacaksınız M.2 disk mi? QVO ürünü SATA bir disk yani yavaş olan SSD disklerin standardında.

sata alacağım m.2 mevcut

ugur.gozaydin' Alıntı:
SATA 'mı alacaksınız M.2 disk mi? QVO ürünü SATA bir disk yani yavaş olan SSD disklerin standardında.

r6 gibi oyunlar için alacağım m.2 imde başka oyunlarım var qvo alsam işimi görür demi? yüklemeler uzun sürüyor

ugur.gozaydin' Alıntı:

size discord dan ulaşabilir miyim biraz daha kolay olur

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Pek müsait değilim DC için, Covid 19 oldum arada sadece buraya giriyorum.

QVO alabilirsiniz özellikleri aşağıdaki gibi.

Samsung 1TB 870 QVO - 1.099 TL : 530MB/s Yazma-560MB/s Okuma + 88K IOPS Yazma-98K IOPS Okuma + 360 TBW Diske Yazım Ömrü + 3 Yıl Garanti 

Benim alternatif önerim Seagate BarraCuda 120 1TB - 1.037 TL :  540MB/s Yazma-560MB/s Okuma + 90K IOPS Yazma-90K IOPS Okuma + 600 TBW Diske Yazım Ömrü + 5 Yıl Garanti

M.2 diskin yükleme hızı ile SATA disk aynı olmaz ama yine de hızlı yüklemeler olur tabi. M.2 disk kadar hızlı olması olası pek değil.

KS

Rektez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Pek müsait değilim, Covid 19 oldum arada sadece buraya giriyorum.

QVO alabilirsiniz özellikleri aşağıdaki gibi.

Samsung 1TB 870 QVO - 1.099 TL : 530MB/s Yazma-560MB/s Okuma + 88K IOPS Yazma-98K IOPS Okuma + 360 TBW Diske Yazım Ömrü + 3 Yıl Garanti 

Benim alternatif önerim Seagate BarraCuda 120 1TB - 1.037 TL :  540MB/s Yazma-560MB/s Okuma + 90K IOPS Yazma-90K IOPS Okuma + 600 TBW Diske Yazım Ömrü + 5 Yıl Garanti

M.2 diskin yükleme hızı ile SATA disk aynı olmaz ama yine de hızlı yüklemeler olur tabi. M.2 disk kadar hızlı olması olası pek değil.

geçmiş olsun abi segate daha mı iyi abi ne kadarlık bi fark var tam anlayamadımda

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eyvallah sağ olun.

Neredeyse 2 katı daha uzun diske yazma ömrüne sahip ve +2 yıl daha fazla garanti sunuyor. IOPS ve Okuma-Yazma değerleri zaten denk. Mantıklı olan disk Seagate diski.

KS

Rektez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Eyvallah sağ olun.

Neredeyse 2 katı daha uzun diske yazma ömrüne sahip ve +2 yıl daha fazla garanti sunuyor. IOPS ve Okuma-Yazma değerleri zaten denk. Mantıklı olan disk Seagate diski.

Teşşekkür ederim abi yardımın için tekardan geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri