Merhabalar oncelikle yardımınız için şimdiden teşşekkürler bi ssd alacağım bütce 1200 tl bana bu fiyarta piyasadaki 1tb ve en hızlı ssd yi bulabilir msiiniz samsung 870qvo modelini gördüm ama daha iyileri varsa bana ulaştırabilirmisiniz
ugur.gozaydin' Alıntı:SATA 'mı alacaksınız M.2 disk mi? QVO ürünü SATA bir disk yani yavaş olan SSD disklerin standardında.
ugur.gozaydin' Alıntı:SATA 'mı alacaksınız M.2 disk mi? QVO ürünü SATA bir disk yani yavaş olan SSD disklerin standardında.
ugur.gozaydin' Alıntı:Pek müsait değilim, Covid 19 oldum arada sadece buraya giriyorum.
QVO alabilirsiniz özellikleri aşağıdaki gibi.
Samsung 1TB 870 QVO - 1.099 TL : 530MB/s Yazma-560MB/s Okuma + 88K IOPS Yazma-98K IOPS Okuma + 360 TBW Diske Yazım Ömrü + 3 Yıl Garanti
Benim alternatif önerim Seagate BarraCuda 120 1TB - 1.037 TL : 540MB/s Yazma-560MB/s Okuma + 90K IOPS Yazma-90K IOPS Okuma + 600 TBW Diske Yazım Ömrü + 5 Yıl Garanti
M.2 diskin yükleme hızı ile SATA disk aynı olmaz ama yine de hızlı yüklemeler olur tabi. M.2 disk kadar hızlı olması olası pek değil.
ugur.gozaydin' Alıntı:Eyvallah sağ olun.
Neredeyse 2 katı daha uzun diske yazma ömrüne sahip ve +2 yıl daha fazla garanti sunuyor. IOPS ve Okuma-Yazma değerleri zaten denk. Mantıklı olan disk Seagate diski.