2+1 Ses Sistemi Sadece Wooferden ses geliyor 2 hoparlörden gelmiyor

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar Ben n11.comdan Tigoes g10 almıştım 2 gündür kargoda bekliyor getirmediler(Yurtiçi kargo) illa kendimiz gidicez alıcaz neyse

aldım kargomu getirdim açtım ilk hoparlörleri wooferın üstündeki girişlere taktım
wooferden çıkan kabloyu bilgisayarıma bağladım son olarak fişe taktım bi müzik açiym dedim açtım ses gayet güzel bass ta iyi ama 2 dk sonra ses gitti sadece wooferdan ses geliyor pc deki ses driverlarını güncelledim olmadı R ve L nin yerlerini değiştirdim açtım kapattım gene olmadı bu sefer telefona bağladım gene aynı gene aynı ama hoparlörleri wooferdan çıkartıp ayrı bi müzik seti var ona taktığımda mis gibi çalışıyor ama woofera takınca ses yok neden sizce içinde bişiymi yaktım ne yaptım cevaplarınızı bekliyorum. ( Konu yanlış yerdeyse taşımanızı rica ediyorum pch)

E

expert

Guest
Dediğiniz den anladığım kadarıyla bu cihazı çalıştıktan sonra böyle bir sorun olmuş buda her ihtimali doğuruyor içinde jak giriş yerleri yanmış olabilir ürünü iade edin veya servise gönderin

KS

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
system3276' Alıntı:
Dediğiniz den anladığım kadarıyla bu cihazı çalıştıktan sonra böyle bir sorun olmuş buda her ihtimali doğuruyor içinde jak giriş yerleri yanmış olabilir ürünü iade edin veya servise gönderin

öyle yapıcam saten de kargocu biraz zor adamlar eve teslim etmeme geleneği yapmış kendine evde beklememe rağmen evde alıcı bulunamadı not bırakıldı diyorlar yalan caddeden bile kargo aracının geçtiğini görmedim neyse götürücem değişsinler yada çözüm yolu ariycam

KS

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Başka Çözüm Yolu Bilen Varmı hoparlörlerde sorun yok tekrar test ettim sadece woofer hoparlörlere ses vermiyor ?

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
woofer ilk çalışmadan sonra bir şekilde arıza yapmış olabilir. başka bir şey aklıma gelmiyor. Tek bir yerde değil her yerde test etmişsiniz zaten

E

expert

Guest
Servis suan ki seçenek hani garanti olmasaydı derdik içini falan aç bak ama garanti varken götürüp ver

KS

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
system3276' Alıntı:
Servis suan ki seçenek hani garanti olmasaydı derdik içini falan aç bak ama garanti varken götürüp ver

Garantiliymis güya bana garanti kağıdı  vermediler saten dandik bi servistir burda televizyoncu var tamir ediyorlarmış  ses sistemi vb. oraya yaptiricam büyük ihtimalle yapım hatasıdır. neyse Yorumlarınızı İçin Teşekkürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri