2-3k arası monitör tavsiyesi Kaç inç almalıyım ?

berk1818

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
arkadaşlar merhaba 144hz cok fark yaratıyor mu aradaki fark beni rahatsız eder mi ona göre 75 daha uyguna bakabilirim.Birde kaç inç olmalı ideali nedir
önerilerinizi bekliyorum

KS

berk1818

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Gpu ve monitörde bulunan çıkışlar birbirine uyumlu ise kullanılabilir tabi.
laptopumda hdmi girişine bağlayıp kullanıyordum oyun oynarken çok anlamıyorum yani bu yeterli midir ? laptopla gayet net görüntü alıyordum mhz bilmiyorum ama cok fark yaratır mı

Girişler/Çıkışlar: RCA girişi,D-Sub, Component, Composite, HDMI, USB
1920x1080

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
arkadaşlar merhaba 144hz cok fark yaratıyor mu aradaki fark beni rahatsız eder mi ona göre 75 daha uyguna bakabilirim.Birde kaç inç olmalı ideali nedir
önerilerinizi bekliyorum
144 Hz çok farkı yaratır evet. 24 27 inç idealleri
ben 5 sene önce uydu alıcımı bağlamak için monitör almıstım lg onu kullanabilir miyim acaba ? https://www.vatanbilgisayar.com/lg-24mn48a-24-61-cm-hd-led-tv-hdmi-usb.html
İdareten kullanılabilir. FHD bile değil. Bütçenizi 3200 civarına çıkarırsanız öneri yaparız.

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Şu anda bu iki monitör fiyat performans olarak en iyileri bütçenizi biraz artırıp bu ikisinden birini alırsanız uzun yıllar kullanabileceğiniz güzel bir monitörünüz olur

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Şu anda bu iki monitör fiyat performans olarak en iyileri bütçenizi biraz artırıp bu ikisinden birini alırsanız uzun yıllar kullanabileceğiniz güzel bir monitörünüz olur

Gigabyte dün web siparisine kapalıydı. 3.5 k bütçeyle alınır. Paylaşılan ürünler arasında en iyisi. Onu alabilirsiniz.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
lenovo 1 ms yerine 0.5 diyor ve biraz daha uygun onu alsam o ms gecikme olarak da daha iyi değil mi
Lenovo ve gigabyte iki ürün de oldukça iyi. Gigayi süper IPS ve 180 Hz olabilmesinden dolayı önerdim. Lenovo da oldukça iyi bir model. Hangisi bütçenize daha uygun geliyorsa onu alabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri