2.el ddr3+ekran kartlı falan olabilir.2.5k ya kasa bulabilirmiyim tavsiyeleriniz varsa![]()
oyun oynamak içinSistemde ne yapacaksın?
ben bu konulardan hiç anlamıyorum siz direk bir sistem onerseniz 2. el olarak2.el ddr3+ekran kartlı falan olabilir.
Veya 2.el ddr4 apu sistem dizebilirsin.
hocam bana max 4200 tl lik bir sistem önereblirmisiniz 2. el olabilirİmkansız maalesef. 1.900₺ 3200g işlemci. 4 veya 8 ram. 500hdd 100w psu. Olursa böyle bir şey olur oda tahminimde 4k ya falan gelir.
Öncelikle tavsiyem sahibinden tarzı yerlerden alışveriş yapma derim,yanında bilgili test yapabilen yani bu işin dilinden anlayabilen birisi yoksa,bunun için facebook grupları var; nasıl güvenirim diyorsan grupta bolca referansı olan üyeler var,kutu fatura garanti falan olursa da zaten iyi olur senin için.Simdi sistem bulmak içinde grupta post atmak gerekli, bütçenin ve ne istediğini belirtirsen elinde olanlar zaten yorumlara fiyat ve kutu,fatura,garanti durumlarını yazar içine sineni alırsın.Fakat satan kişinin dediğim gibi referansı olmasına özen göster eğer ki yoksa elden almak durumunda kalırsın yanına birini alarak.(bide özelden bak birşey belirtecem sana)oyun oynamak için
ben bu konulardan hiç anlamıyorum siz direk bir sistem onerseniz 2. el olarak