2 Adet monitör Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sanalask

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba uğur hocam,

F/p ürünü 2 adet monitör alınması gerekiyor. Biri daha deminki tavsiye ettiğiniz sistem için olacak. Neyse bu monitörler hem günlük şeyler, hemde oyun oynanacak.

Monitörler’den birinin bütçe aralığı max 1200 Tl.
2. Monitör ise 1k ile 1.4k arası olabilir.

KS

Sanalask

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:
Yarın itopyada yıl sonu indirimleri olacak. Duruma göre önerimi yaparım size.

Hatırlatın yarın tekrar.

Merhaba Uğur hocam. İndirimler uygulanmaya başladı mı hangi saatte hatırlatacağım bilemediğimden şimdi hatırlatayım dedim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Orası olmasa bile İncehesap Cuma indirimleri var bugün. Ayrıca Vatan Bilgisayarda pek fazla ürün olmasa bile her Cuma indirimler yapıyor. Yani size ürün önerisi yaparım bugün merak etmeyin.

KS

Sanalask

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:
Toplamda monitör için 2600 TL bütçeniz var. MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS - 1599 TL birinci ürün olarak bunu öneririm bunu alın. Geriye kalan 1K bütçeye ise yine IPS iş ve günlük kullanım odaklı bir ürün önereyim isterseniz?

Hocam 2600tl bütçe varda ayrı ayrı bütçeliler yani 1.4k ya kadar diğeri 1k- 1.2 kadar olsa iyi olurda bu önerdiğin monitörde kaçmaz. 1.4 k ya önerebileceğin monitörle hangisi konusunda karar vereceğizde size zahmet dediğim bütçeli monitörler tavsiye edermisin bu önerin haricinde

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bunu alın ve birde isterseniz Philips 242E1GAJ 23.8" 1ms 144Hz FreeSync Premium VA - 1.409 TL bu ürünü alın.

İyide sizin toplamdaki bütçeniz önemli. 2600 TL yapıyor toplamda bende ona göre 2 monitör sığdırmaya çalıştım mantıklı olan bu. Diğer türlü birisine 1.4K diğerine 1.2K bütçe demeniz o biraz tuhaf toplamdaki bütçeye göre önerimi yaptım.

KS

Sanalask

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam şöyle izah edeyim. 1.4k bütçeli monitör bana alınacak. 1k olan sistem arkadaşın olduğundan dolayı normalde tabiki haklısınız. 1.4 k vermişken philips yerine msi monitör daha iyi sanırım dolayısıyla onu alabilirim. Şimdi arkadaşada bir monitör önerirseniz çok sevinirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
MSI daha iyi evet. 1K bütçeye yine oyun oynanacak bir monitör mü istiyorsunuz? 1k maksimum mu yoksa esniyor mu 1.2K yazmıştınız o yüzden soruyorum.

KS

Sanalask

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:
MSI daha iyi evet. 1K bütçeye yine oyun oynanacak bir monitör mü istiyorsunuz? 1k maksimum mu yoksa esniyor mu 1.2K yazmıştınız o yüzden soruyorum.

Msi daha iyi olduğundan dolayı itopyada vade farkı olduğundan Hepsiburada aynı fiyat vade farksız ordan şimdi siparişi gececeğim.
https://www.hepsiburada.com/msi-opt...-freesync-full-hd-ips-monitor-pm-HB00000S7TKT

Esneme durumu var hocam f/p ürünü 1.2 k kadar esneme durumu olabilir

KS

Sanalask

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Uğur hocam öneriniz için çok teşekkür ederiz. önerdiğiniz MSİ monitörü çok beğendiğimiz için ikisinide msi almaya karar verdik. tabi 2. alırken bitti nasip olmadı :) bizde lg aldık. tekrardan ilgi ve öneriniz için çok teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri