Tasarım / Soğutma / Frekans farkı ve markanın EGO 'su bu son söylediğim gerçek kaliteli ancak fazla kendine güvenen ve ASUS gerçektende bu konuda birinci en tanınan PC bileşeni yapan firma birazda bu fiyat farkının sebebi. Bu arada havada karada her türlü ben ASUS alırdım bu ayrı.
Farkları;
ASUS 1809 MHz hızla çalışıyor MSI 1759 MHz bu ufak bir FPS farkına sebep olur ciddiye alınacak bir değer değil ancak ASUS bu değerin üzerine bilen birisi tarafından iyi bir overclock değerine çıkabilir MSI 'a FPS konusunda göz önüne alınacak kadar fark atabilir MSI asla 50 Mhz geride olduğu için zaten yetişemez doğal olarak.
ASUS bu DUAL isimli soğutmada sıcaklık ile baş etmede daha iyi sonuçlar veriyor stabillik konusunda. Ancak MSI ile arasında fazla fark yok.
ASUS 'un bu kartında ki kullanılan malzeme ve bileşenlerde MSI 'ın bu kartına kıyasla daha kaliteli.
Son olarak tasarım bence ASUS açık ara önde MSI 'ın bu kartına göre.
Ben olsam ASUS alırdım ama ben ASUS fanboyu olduğum için alırdım sonuçta 2 kartın içindede aynı GPU var GTX 1060 aynı sayabilrsin kartları gerisi tasarım ve zevk meselesi.