Hocam iphone 6 modellerinde artık whatsapp kullanılmayacakmış başka markalarda oneriniz var mıdır ?
Kullanılıyor ben kullanıyorum sadece güncelleme gelmiyor diye biliyorumHocam iphone 6 modellerinde artık whatsapp kullanılmayacakmış başka markalarda oneriniz var mıdır ?
Her haber sitesinde oyle yaziyordu hocam bir de hic tanidikta olmayınca oyle zannettim tesekkurler oneriniz icinKullanılıyor ben kullanıyorum sadece güncelleme gelmiyor diye biliyorum
xperia modellerde bulamadım fakat p smart'ta buldum mesaj bekliyorum hayırlısıyla alıcağım teşekkürler önerileriniz içintemız 600 tl ye xperia z2 aldım cok memnunum. 1000 1500 bandında temız xperia xz bulursan cok memnun kalırsın dıye dusunuyorum. huawei telefonlara yönelebilrisin eski modelde olsa xperia ya samsunga gore daha guncel tutuluyor. p smart 2019, p9 lite bunları arastırabılırsın.
Sony Xperia Z2 - Sony Xperia XZ - Apple iPhone 6 (32 GB) - Huawei P10 Lite (Çift Hat / 32 GB) - Huawei P Smart 2019 (32 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Sony Xperia Z2 - Sony Xperia XZ - Apple iPhone 6 (32 GB) - Huawei P10 Lite (Çift Hat / 32 GB) - Huawei P Smart 2019 (32 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
şimdiden hayırlı olsun dıyorum. buluşmada ımeı kontrol etmeyı ve telefonun her seyını test etmeyı unutmayın.xperia modellerde bulamadım fakat p smart'ta buldum mesaj bekliyorum hayırlısıyla alıcağım teşekkürler önerileriniz için