PC konusunda cahil çok ucuzdan topla sat2. El Al-Sat Yaparak Para Kazanılır Mı ?
Hangi kategride al-sat daha karlıdır ve piyasası daha iyidir ? Hızlı satabilir miyim ?
15 yaşındayım hiç bilgisayar toplamadım. Kullandığım sistemi de hazır aldım.PC konusunda cahil çok ucuzdan topla sat
8k dan az bütçen varsa pc ile başlama15 yaşındayım hiç bilgisayar toplamadım. Kullandığım sistemi de hazır aldım.Başka kategori olursa çok iyi olur. Öyle çok fazla bütçem yok az bütçeden çok bütçeye doğru ilerlemek istiyorum.
Bütçem var da şimdi bir anda binlerce lirayla başlamak istemiyorum. Böyle 400-500 le başlasam daha iyi olur gibime geliyor. Para var sıkıntı değil ama yüksek para risk gibime geliyor başlangıç için.8k dan az bütçen varsa pc ile başlama
400 500 le basliyacaksan valorant hesabı al satBütçem var da şimdi bir anda binlerce lirayla başlamak istemiyorum. Böyle 400-500 le başlasam daha iyi olur gibime geliyor. Para var sıkıntı değil ama yüksek para risk gibime geliyor başlangıç için.
sattıktan sonra geri alınma olayı olursa sıkınıt olur.400 500 le basliyacaksan valorant hesabı al sat
Gmailli alması lazımsattıktan sonra geri alınma olayı olursa sıkınıt olur.
https://www.bynogame.com/tr/oyunlar/tf2/skin-last?size=1000&pmin=40&pmax=50 aga bak buradaki tüm keyleri aliyorsun tamam mıTF2 unusual ticareti biraz daha çıkman lazım ama 700₺ falan
ne fark ediyor. Valorantta ilk mail fark etmiyor. İLk mail olmasa da kurtarma bilgileri ile alabiliyorsunGmailli alması lazım