2. El Bilgisayar Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir

arto10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
öncelikle selamlar 2.el bir gaming kasa almayı planlıyorum burada bu bilgisayarı alırken neler yapmalıyım, ekran kartında mining yapılmış mı nasıl anlarım, tüm bu sorunları görebileceğim bir benchmark testi falan var mı satan şahısın yanında beraber yapsak ortaya çıksa.Var mıdır güzel bir çözüm önerisi

gokallp

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
99
öncelikle selamlar 2.el bir gaming kasa almayı planlıyorum burada bu bilgisayarı alırken neler yapmalıyım, ekran kartında mining yapılmış mı nasıl anlarım, tüm bu sorunları görebileceğim bir benchmark testi falan var mı satan şahısın yanında beraber yapsak ortaya çıksa.Var mıdır güzel bir çözüm önerisi
Furmark testi isteyin bir tanede r gpu gibi birseydi onuda isteyin link varmi dusundugunuz sistemin

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Mining yapılmışmi anlayamazsın furkmark testi yap ekran kartına sıcaklık değerlerine bak eğer kart çok eski değil ama ısı değerleri yüksekse belki bundan mining konusunda suphelenilebilir. Bunun dışında sistemin parça garantileri ve kutu olmasina özen gosterirsen basın ağrımaz ve sistemi mutlaka test ederek elden al kargo vs bulaşma hiçbir sorun yoksa sistem özellikleri ve günümüz sartlarindaki piyasa fiyatına göre iyiyse alınabilir.

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Bu devirde 2.el sistem çok sıkıntı durumunuz varsa sıfır sistem bakın derim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri