2.El Bilgisayar Öneri (7 Ağustos 2022)

Ceys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba arkadaşlar,

Bütçem 10.000TL İzmir'de olması lazım oyun ve yazılım için kullanacağım şimdiden teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Bende üniversite zamanı o sebeple aldım sonra hiçbir işe yaramayinca üzüldüm, sattım maksat arkadaş üzülmesin emin olmak lazım
Bencede küçük mini kasa toplayacaksın onu götüreceksin ama onlarda fiyat olarak uçmuş.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hazır daha iyi olur ancak parçada olur
Hocam listelemeye başladım lakin bu bütçe ile diğer parçalar ön planda kalıyor ve ekran kartı olarak rx6400 seçeneği kalıyor, iyi haber şu ilerde bir ekran kartı güncellemesiyle sistem daha da performanslı olur lakin 10 k bütçe ile yerinizde olsam 2. ele yönelirdim. @Çağdaş Işık hocam, yanlış yönlendirme yapmak istemem müsaitseniz bi bakabilir misiniz 10 k bütçe için 6400 lü hazırladığım sisteme h510m anakart, 10100f işlemci, dark maxima kasa ekledim ama işin içinden çıkılmıyor monitör olarak en uygun alttaki ürünü buldum ama doğru yerden bir türlü kısamadım sistemi:

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam listelemeye başladım lakin bu bütçe ile diğer parçalar ön planda kalıyor ve ekran kartı olarak rx6400 seçeneği kalıyor, iyi haber şu ilerde bir ekran kartı güncellemesiyle sistem daha da performanslı olur lakin 10 k bütçe ile yerinizde olsam 2. ele yönelirdim. @Çağdaş Işık hocam, yanlış yönlendirme yapmak istemem müsaitseniz bi bakabilir misiniz 10 k bütçe için 6400 lü hazırladığım sisteme h510m anakart, 10100f işlemci, dark maxima kasa ekledim ama işin içinden çıkılmıyor monitör olarak en uygun alttaki ürünü buldum ama doğru yerden bir türlü kısamadım sistemi:
Hocam kısılacak bir tarafı kalmamış gibi.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam kısılacak bir tarafı kalmamış gibi.
Bende kalakaldım öyle, @Ceys hocam dilerseniz listeyi tamamlar gönderirim ama 10 k bütçe için benim içime sinmedi açıkçası. Ya bütçeyi artıralım ya da 2.ele yönelelim diğer türlü performanstan hayli kısacağız fiyatlar aşırı pahalı durumda malesef.

KS

Ceys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bende kalakaldım öyle, @Ceys hocam dilerseniz listeyi tamamlar gönderirim ama 10 k bütçe için benim içime sinmedi açıkçası. Ya bütçeyi artıralım ya da 2.ele yönelelim diğer türlü performanstan hayli kısacağız fiyatlar aşırı pahalı durumda malesef.
2.ele yönelelim hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri