Soru 2.El Ekran Kartı Alınır Mı ?

zgrtung

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba arkadaşlar. Asus rog strix rtx 3070 ti 8 GB 256 bit gaming OC
Bu ekran kartından 2.el buldum. 2021 9. Ayda alınmış. 1.5 sene garantisi mevcut. Ürünün garanti bandı var. Fiyat olarak 10k istiyor. Ürünü test edip testler başarılı ise almak mantıklı mı sizce?

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
Merhaba arkadaşlar. Asus rog strix rtx 3070 ti 8 GB 256 bit gaming OC
Bu ekran kartından 2.el buldum. 2021 9. Ayda alınmış. 1.5 sene garantisi mevcut. Ürünün garanti bandı var. Fiyat olarak 10k istiyor. Ürünü test edip testler başarılı ise almak mantıklı mı sizce?
Fiyat iyi duruyor hocam 0 3060ti parası. Furmark testlerini açıp fps ve sıcaklık değerlerini kontrol etmek lazım. Ayrıca blenderda bir render alınabilir.

KS

zgrtung

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Fiyat iyi duruyor hocam 0 3060ti parası. Furmark testlerini açıp fps ve sıcaklık değerlerini kontrol etmek lazım. Ayrıca blenderda bir render alınabilir.
güncel furmark testi fotoğrafı yolladı maks 72C* cihaz ısısı. render konusunda dediğiniz testi anlayamadım nasıl oluyor acaba çok bilgim yok.

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
güncel furmark testi fotoğrafı yolladı maks 72C* cihaz ısısı. render konusunda dediğiniz testi anlayamadım nasıl oluyor acaba çok bilgim yok.
Blender bmw render testi yapıyorlar ek olarak hocam.

Kaç puan almış kart furmark testinden ? İnternette diğer kullanıcı puanları ile karşılaştırın derim.

KS

zgrtung

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Eğer ki test sonuçlarında sorun yoksa furmark puanları mining yapılmamış kartlar ile aynıysa sıcaklık değerleri normal ise alınır hocam neden alınmasın.
sıfırı 30k garantli kutulu faturalı 12k a bırakması şaşırttı o yüzden srdum

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
test yaptırıp testleri geçerse 2. el alıp kendim toplayayım diyorum ne diosun ?
Hocam ben hiçbir parçamı ikinci el almadım ya ikinci ele güvenemiyorum özellikle ekran kartı konusunda ısıl işlem görmüş olabilir bir şey olabilir hiç belli olmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri