2. El ekran kartı faturası sahte çıktı.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Merhaba 2. El olarak sarı siteden ekran kartı aldım. Fakat gamegaraj faturası ile bana teslim ettiler. garajonline ile iletişime geçtiğimde biz gigabyte ekran kartı satmıyoruz ve faturanız adına böyle bir ekran kartı maalesef bulunmuyor. Dediler benim şuan nasıl bir yol izlemem gerekli. satan kişiye söyledim benim haberim yok diyor ya iade alması gerekiyor ya da evrakta sahtecilikten dava mı açmam gerekiyor ?

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Merhaba 2. El olarak sarı siteden ekran kartı aldım. Fakat gamegaraj faturası ile bana teslim ettiler. garajonline ile iletişime geçtiğimde biz gigabyte ekran kartı satmıyoruz ve faturanız adına böyle bir ekran kartı maalesef bulunmuyor. Dediler benim şuan nasıl bir yol izlemem gerekli. satan kişiye söyledim benim haberim yok diyor ya iade alması gerekiyor ya da evrakta sahtecilikten dava mı açmam gerekiyor ?
param güvende ile satın aldıysanız iade almalı değilse de dava açmalısınız haberinin olup olmaması sizi bağlayan bir durum değil sattığı üründen satıcı sorumludur her zaman

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Böyle bir satış görünmüyorsa iade işlemlerini başlatın. Kabul etmezse evrakta sahtecilikten dava açacağınızı belirtin. Davayı göze almayıp iadeyi onaylar zaten.

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
param güvende ile satın aldıysanız iade almalı değilse de dava açmalısınız haberinin olup olmaması sizi bağlayan bir durum değil sattığı üründen satıcı sorumludur her zaman
Ürünü Evet yüz yüze aldım

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Engelledi normal olarak :) pazartesi canı yanıcak

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri