Soru 2.El Hakkında Düşüncem

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Ben 2.el tercih ederim genelde ve kullanmadığım şeyleri de satarım uygun fiyata, sonuçta ben bu işten geçinmiyorum basit bir kullanıcıyım.
rx6600 vardı elimde ilanlara baktığımda ilanlarda 7-8 bin bandında 2.el ve bence saçma bir fiyat. Al satçılar zaten 2-3k teklif veriyor, ha bunda sorun yok adam uğraşmayın alayım sonra komisyonla ben satayım falan filan.

Genelde bişi satarken standart fiyat koyuyorum ve kişinin alsatcı olmadığını kendimce doğruladığımda fiyatı aşağı çekiyorum. Mesela rx6600 ilana 6bin den koymuştum birisi ile konuştum ve standart bir kullanıcı olduğunu bu kartı almasının sebebi upgrade yapmak olduğunu faredince fiyatı 4 bine çok rahat çektim çünkü ben bu işten geçim sağlamıyorum kart elimden çıksın çıkarken de 3-5 bişi alayım yeter kafasındayım.

rx580 satıyordum eski kartım duruyordu rafta, koydum ilana 3.5k ha bana sonrsan etmez. Konuştum kullanıcıyla adam 4km yol geldi kapıma kadar. Verdim kartı yolladım almadım para falan. O kart o elemanın işini görücek ve zaten ahım şahım paralar da değil bunlar büyütmemek lazım.

r5 5600 işlemci bakıyorum 2.el ama ne fayda :D zaten 0'ı ile arasında 500-1k fark var. Neymiş efenm yıpratmamış :D. ilanlarına bakıyorum sadece bu işlemciyi koymuş başka da ilan yok. Babacım sen 1 tane işlemciyi satark zengin mi olucaksın ne bu tatava. İndirim istesen yok vermiyor anasını :D. Öyle değerliki bu parça onun için 30 kişi indirim istese 200tl indirim yapmıyor laleler. Ha bana göre o işlemcinin fiyatı 2. elde 3k anca eder. O parayı verene kadar sıfırını alıcaz madem nabalım sonuçta adıma faturalı, garantili ürün ve YIPRANMAMIŞ

Bilmiyorum normal kullanıcılar olarak bazılarınız ne düşünür fakat bu parçaların kullanıcılar arasında sirkülasyon olması lazım. Amaç hiç bir zaman bu ürünlerden kar etmek olmamalı fikrimce.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri